De nieuwe voetbalshirts van de Italiaanse voetbalclub Parma voor het seizoen 2011/2012 zijn vandaag officieel bekend gemaakt. Het thuisshirt van Parma is wit en wordt gekenmerkt door het zwarte kruist over de voorkant van het shirt. In dit zwarte kruis staat ter hoogte van het midden hoofdsponsor Navigan en daarboven, ter hoogte van het midden van de borst, het logo van teamkledingsponsor Errea. Het shirt bevat verder een ronde witte hals. Het logo van Errea staat ook op beide mouwen.

Binnenin de kraag is het oprichtingsjaar van Parma (1913) en een gele en blauwe strip te vinden. Geel en blauw zijn samen met zwart en wit de clubkleuren van Parma. Deze twee kleuren komen ook terug aan de onderkant van de mouwen. Op de linkerborst staat het embleem van Parma en op de andere borst Bance Monta Parma. Het thuistenue van Parma wordt gecomplementeerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met een blauwe en gele baan.


Het uitshirt van Parma is zwart en wordt gekenmerkt door de gele en blauwe verticale baan over de voorkant van het shirt. Deze banen worden onderbroken door het logo van de hoofdsponsor. Op de rechterborst van dit shirt staat het logo van Errea, zo ook op beide mouwen. Het logo van de subsponsor staat op de andere borst van het shirt. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de twee witte lijnen ter hoogte van de schouders en de blauwe en gele strip aan de onderkant van de mouwen. De binnenkant van de kraag heeft hetzelfde design als bij het thuisshirt. Het Parma uitshirt 2011/2012 wordt gecomplementeerd door een zwart broekje en zwarte kousen met een blauwe en gele baan.


Ook heeft Parma een 3e en zelfs een 4e shirt. Het 3e shirt is geel en heeft een opstaande kraag. Verder wordt dit shirt gekenmerkt door de blauwe horizontale dunne lijnen over het shirt. De onderkant van de V-hals is eveneens blauw. Het 4e shirt van Parma heeft ditzelfde design, echter dit shirt is blauw en bevat gele horizontale dunne strepen. Check hieronder de foto van de nieuwe Parma voetbalshirts 2011/2012. Deze kan je binnenkort online kopen in de voetbalshop van Subside Sports.

Koop het hier!

 

Parma voetbalshirts 2011/2012