De nieuwe uitshirts van Palermo zijn, evenals het 2012/2013 thuisshirt, vandaag officieel bekend gemaakt door de nieuwe teamkledingsponsor PUMA en de club uit de gelijknamige stad. In deze voetbalshirts speelt Palermo de Serie A uitwedstrijden gedurende het seizoen 2012/2013. Voorgaande seizoenen was het Italiaanse merk Legea nog teamkledingsponsor van de Italiaanse club. Het Palermo uitshirt is dit jaar overwegend zwart en is voorzien van een roze baan over de borst. Verder is het shirt voorzien van een kleine V-hals met roze details. De onderkant van de mouwen zijn ook roze. De linker borst is voorzien van het Palermo logo en de andere borst het logo van Puma. Het logo van Puma staat bovendien op beide mouwen.

Ook heeft Palermo dit seizoen een 3e shirt, waarin het ook een deel van de Serie A uitwedstrijden zal spelen gedurende het seizoen 2012/2013. Het 3e shirt van Palermo is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de zwarte en roze diagonale baan, welke van de rechter schouder naar de onderkant van het shirt lopen. Dit 3e shirt is voorzien van een roze ronde kraag. Ook de onderkant van de mouwen van het 3e Palermo shirt zijn roze. De logo's van Puma en Palermo staan op dezelfde plaats als op het uitshirt.

De Palermo uittenues 2012/2013 worden gecompleteerd door een zwart en wit voetbalbroekje met een roze strip aan de zijkanten. Ook het logo van Puma en de club staan op de voetbalbroekjes. De kousen zijn overwegend roze met zwarte accenten. Check hieronder de foto's van de nieuwe Palermo uitshirts 2012-2013. Deze voetbalshirts kan je vanaf medio Augustus 2012 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals het nieuwe thuisshirt en trainingskleding van de club.

Koop het hier! & geef hieronder je mening....

Palermo uitshirt 2012/2013

Palermo uitshirt 2012/2013

Palermo voetbalshirts 2012-2013