Olympique Marseille trainingspak 2018-2019

De nieuwe Olympique Marseille collectie voor het seizoen 2018-2019 is bekend. Samen met de lancering van het nieuwe thuis- en uitshirt van de Franse club, zijn ook de nieuwe trainingspakken, shirts en broeken bekend gemaakt. In dit nieuwe trainingspak gaan we de sterren van Olympique Marseille zien rond de wedstrijden in de Ligue 1, Coupe de France, Coupe de Ligue en tijdens de Europese wedstrijden die het Franse team speelt. Verantwoordelijk voor het design van de tenues van Marseille is Puma. Het is het eerste jaar dat het Duitse merk sponsor is van L’OM. Puma en Olympique Marseille hebben een deal gesloten voor de komende 5 jaar. Dat betekent dat Puma in ieder geval tot en met het seizoen 2022-2023 de kleding van Olympique ontwerpt. Ben je nieuwsgierig naar de trainingslijn van Olympique Marseille? Check hieronder de details!

Olympique Marseille trainingstop 2018-2019

Het nieuwe trainingsjack van Olympique Marseille is door Puma gelanceerd in 3 verschillende kleuren. De selectie van de Franse club draagt aankomend seizoen een blauw, navy blauw of zwart trainingsjack. Het nieuwe trainingsjack heeft dus één van deze kleuren. Het is het allereerste trainingsjack van Marseille ontworpen door Puma. Dat is één van de redenen waardoor het shirt er erg gaaf moet uit zien. Dit is ook zeker gelukt. De rits van het nieuwe trainingsjack is erg gaaf verwerkt in het jack. De rits heeft dezelfde kleur. Hierdoor valt hij niet op. Over de mouwen loopt een strip. Deze loopt door tot de elleboog van het jack. Aan de onderkant van de mouwen zitten speciale duimgaten. Hierdoor kun je je handen warmer houden in de winter. De gehele mouw is ook wel een zogeheten raglanmouw. Deze vallen strak om de armen en schouders en bewegen perfect mee met de bewegingen van je armen en schouders. Het nieuwe trainingsjack van de club uit Marseille bevat een hoge hals en zoals hierboven al verteld met een verborgen rits. Op de rechterkant van de borst is het logo van Puma te zien. Deze is zilver van kleur. Op de linkerkant prijkt het logo van Olympique Marseille. Ook deze is zilver van kleur. Onder dit logo staat de tekst ‘’Droit au but.’’ De nieuwe trainingstops bestaan voor 100 % uit polyester en zijn uitgerust met de DRY CELL technologie van Puma. Welke zorgt voor verkoeling ventilatie en vochtafvoer. De zijkanten van de jacks bevatten twee zakken.

Olympique Marseille trainingsbroek 2018-2019

 Het nieuwe trainingspak van Olympique Marseille is natuurlijk niet compleet zonder broek. De broek die bij het trainingspack hoort is uitgebracht in twee verschillende kleuren namelijk in donker navy en zwart. De trainingsbroek bevat aan de bovenkant een elastische tailleband. Hiermee kun je de fit van de broek volledig aanpassen naar eigen wens en behoefte. Puma heeft er ook voor gekozen om de trainingsbroek van Marseille uit te rusten met een toelopende pasvorm. Dit betekent dat de broek strak om de enkels ende kuiten valt. In de broek is dan ook elasthaan verwerkt. De nieuwe broek van Olympique Marseille is natuurlijk ook uitgerust met zakken aan de zijkant van de broek. Aan de onderkant van de broek zitten enkelritsen waarmee je de broek dus makkelijker aan krijgt. Het clubwapen van Olympique Marseille is ook terug te vinden op te broek. Deze staat op de rechterzijkant, terwijl op de linkerzijkant het logo van kledingsponsor Puma staat. Ook de broek is bestaat voor 100 % uit polyester en is uitgerust met de PUMA Dry Cell technologie.

Olympique Marseille trainingspack kopen

Het nieuwe trainingspack van Olympique Marseille is vanaf nu te koop in onderstaande webshop. Het jack en de broek zijn echter ook los te koop. Voor het jack ben je € 79,95 Kwijt terwijl je voor de trainingsbroek € 59,95 kwijt bent. Ben je opzoek naar andere fan artikelen van de Franse club? Bekijk dan het overzicht met beschikbare artikelen in de onderstaande webshop. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je trainingspak van Olympique Marseille in DEZE WEBSHOP of DEZE WEBWINKEL

Koop je andere L’OM fan artikelen in DEZE WEBSHOP