Vandaag hebben Olympique Marseille en Adidas de nieuwe trainingskleding voor het seizoen 2015-2016 gelanceerd. In dit artikel gaan we in op de nieuwe trainingssweaters van Olympique Marseille, waarin sterren als Gignac, Ayew, Batshuayi, Ocampos en andere sterren van ''L'OM'' de trainingen en warming-up zullen afwerken ter voorbereiding op de wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Ook de trainingssweaters van Marseille zijn gebaseerd op het Adidas Tiro 15 template. Adidas en Olympique Marseille hebben twee sweaters komend jaar. Het eerste training sweater is geheel licht blauw en wordt gekenmerkt door een speciaal vlak over de borst, welke een iets andere tint licht blauw is en bovendien dunne glimmende verticale lijntjes bevat. Verder zijn de sweaters voorzien van een hoge kraag met een rits aan de linker zijkanten. Over de strakke raglan mouwen lopen witte Adidas trademark strepen. Bovendien komt aan de onderkant van de sweater van Marseille een horizontale witte baan terug. De rechter borst bevat het logo van Adidas en de andere borst het Olympique Marseille. Dit seizoen is het logo van Marseille uitgerust met een extra band om het logo. Hierin staat in het goud de naam van de club en het oprichtingjsaar: 1899.

Naast de licht blauwe versie van de trainingssweater heeft Olympique Marseille komend seizoen ook een witte trainingssweater. Deze heeft hetzelfde design als de licht blauwe versie, maar is overwegend wit en bevat licht blauwe Adidas strepen over de mouwen en schouders. Ook deze sweater bevat een hoge hals met een rits. De trainingssweaters van Marseille bestaan voor 100% uit polyester en zijn voorzien van de Adidas Climacool technologie om de spelers optimaal te laten presteren. Beide sweaters kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Adidas. De prijs van de longsleeve trainingsshirts in volwassen maten is € 65,- en de prijs in kindermaten € 50,-. Scoor nog 15% EXTRA KORTING

als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Adidas. Directe levering en geen verzendkosten! Check daar ook het nieuwe presentatiepak en de nieuwe Olympique Marseille trainingspakken.

KOOP het hier... en deel hieronder je mening!

Olympique Marseille Sweater 2015-2016


Marseille Training Sweater 2015-2016