13 oktober 2015

Olympique Marseille Europa League presentatiepak 2015-2016

Olympique Marseille en Adidas hebben een speciaal presentatiepak voor de Europa League wedstrijden van het seizoen 2015-2016 gelanceerd. Dit pak wordt door de spelers vna Marseille gedragen in de aanloop naar de Europa League wedstrijden en dan vooral tijdens het verblijf in het hotel en tijdens het reizen naar deze wedstrijden. Olympique Marseille is dit seizoen ingedeeld in poule F met FC Groningen, SC Braga en Slovan Liberic. Het nieuwe presentatiepak heeft hetzelfde design als de Champions League pakken van clubs als Chelsea, Real Madrid, Manchester United en Juventus, alleen ontbreekt het logo van de Champions League op de rechter borst, omdat Marseille zich niet geplaatst heeft voor het kampioenenbal. Om deze reden is het Champions League pak omgedoopt tot het Europa League presentatiepak.

Blauw Olympique Marseille presentatiepak 2015-2016

Het nieuwe Olympique Marseille Europa League presentatiepak 2015-2016 is geheel in stijl van de clubkleuren van de Franse club en heeft een heldere kleur blauw. Verder wordt het trainingsjack gekenmerkt door het design van golven het gehele jack. Ook is het jack uitgerust met witte details uit de clubkleuren van de ''L'OM''. De drie Adidas strepen over de schouders en mouwen zijn wit en ook het logo van de club op de linker borst is wit. Boven het logo van Marseille bevindt zich een ster. Deze ster verwijst naar de negen behaalde kampioenschappen van Frankrijk. Per vijf kampioenschappen mag een club in Frankrijk een ster boven het logo plaatsen. Het jack is ook nog uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Het pak wordt verder gecompleteerd door een helder blauwe trainingsbroek met ook weer witte Adidas strepen over de gehele lengte. Op de achterkant van de broek is ter hoogte van de knieën hetzelfde reliëf te vinden als op het jack. Ook de logo's van de Duitse kledingsponsor en de club zijn vertegenwoordigd op de broek. Een ander kenmerk van de Olympique Marseille trainingsbroek is dat deze aan de onderkant uitgerust is met ritsen, zodat je deze makkelijk over je (voetbal)schoenen uit kunt doen. De Olympique Marseille pakken bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Adizero technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van het vocht. Het nieuwste pak van L'om wordt gedragen door sterren als Diaby, Diarra, Rekik, Ocampos en Mandy.

Marseille presentatiepak 2015-2016 kopen

Het nieuwe Marseille presentatiepak 2015-2017 voor de Europa League kan je voor volwassenen kopen in de Marseille shop van Adidas. Het pak heeft een prijs van ongeveer € 110,-. Check daar ook andere Marseille producten, zoals het trainingsshirt, sweater, voetbalshirts en andere merchandising. Directe levering en gratis verzending! Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast!

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Marseille -presentatiepak -europa -league -2015-2016