Tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt van Olympique Marseille is het nieuwe 3e shirt of alternatieve uitshirt van L'Om door Adidas en kledingsponsor Adidas officieel gelanceerd. In dit voetbalshirt speelt Olympique Marseille vooral de uitwedstrijden in Europa en in de Franse beker, de Coupe de France, gedurende 2015-2016. Bovendien speelt de Franse club een aantal uitwedstrijden in de Franse Ligue 1 in dit voetbalshirt. Het nieuwe 3e shirt van Marseille wordt gekenmerkt door de dunne horizontale banen in twee tinten helder blauw over het shirt. Verder is het voetbalshirt voorzien van verschillende witte accenten. Zo is de strakke v-hals van het shirt wit, evenals de de Adidas trademark strepen over de schouders en mouwen. Ook de brede bies aan de onderkant van de mouwen is wit en komt ook terug aan de onderkant van het voetbalshirt. De linker borst bevat het logo van de club. Boven het logo van Olympique Marseile prijkt een ster, welke verwijst naar de Champions League winst in 1993. Onder het logo staat de leus van de club ''Droit Au But'' (Direct naar het doel). Hoofdsponsor Intersport versiert het midden van het 3e shirt van Olympique Marseille en op de rechter borst staat het logo van Adidas.

Het nieuwe Olympique Marseille 3e shirt 2015-2016 wordt gecompleteerd door een helder blauw voetbalbroekje met aan de achterkant een witte strip. De zijkanten van het short bevatten drie Adidas trademark strepen. Bovendien staan de logo's van Adidas en Marseille op de voetbalbroekjes. De kousen zijn ook helder blauw en bevatten aan de onderkant horizontale licht blauwere strepen. De bovenkant van de kousen zijn voorzien van drie Adidas strepen en op het midden van de kousen staan de initialen van de club: OM. Uiteraard zijn de nieuwe Olympique Marseille tenues voorzien van de Adidas Climacool technologie, welke ervoor zorgt dat de sterren van Olympique Marseille optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van de nieuwe Olympique Marseille 3e shirts. Deze voetbalshirts kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van ADIDAS. INCLUSIEF 15% KORTING

en officiële bedrukking van sterren als Gignac, Batshuayi, Ocampos en Ayew. Check daar ook de nieuwe presentatiepakken, trainingsshirts, uitshirts, thuisshirts en andere Olympique Marseille merchandsing.

Koop het hier... en deel hieronder je mening! 

Marseille -3-e -shirt -2015-2016

Olympique -Marseille -3e -shirt -2015-2016

Olympique -Marseille -alternatieve -uitshirt -2015-2016

Olympique -Marseille -3e -voetbalshirt -2015-2016