OGC Nice en de nieuwe kledingsponsor Macron hebben inmiddels de nieuwe voetbalshirts voor 2016-2017 bekend gemaakt. In deze shirts speelt de club uit Nice de wedstrijden in de Franse Ligue 1, de Coupe de France en Europa League wedstrijden gedurende 2016-2017. OGC Nice eindigde afgelopen seizoen op een knappe vierde plaats, waardoor het Europees voetbal zal spelen. OGC Nice speelt haar thuiswedstrijden in de Allianz Riviera in de stad. Dit is het stadion waarin onder anderen wedstrijden tijdens het EK van 2016 gespeeld werden. In het stadion vond onder andere de legendarische wedstrijd tussen Engeland en Ijsland plaats, welke Ijsland met 2-1 won. Macron is vanaf komend seizoen kledingsponsor van Nice en heeft daarmee Burrda vervangen. We bespreken hieronder het design van zowel het nieuwe thuisshirt, uitshirt als 3e shirt van ''Les Aiglons''

OGC Nice thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe OGC Nice thuisshirt voor 2016-2017 wordt zoals altijd gekenmerkt door de rode en zwarte verticale banen over het shirt. Verder is het shirt uitgerust met een klassieke witte polo kraag. De witte kleur komt bovendien terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Zowel de stijlvolle polo kraag als de bies bevat subtiele zwarte en rode lijntjes. Op de rechter borst van het shirt staat het logo van Macron en de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk komen terug op de mouwen en schouders. De linker borst bevat het logo van de club en hoofdsponsor Mutuelles du Soleil versiert het midden van het shirt. Deze functie vervult de hoofdsponsor sinds het seizoen 2011-2012. Op de achterkant van het nieuwe shirt is nog een speciaal detail te zien. De bovenkant bevat de leus van de club: ''Issa Nissa''. Het nieuwe thuistenue wordt gecompleteerd door een zwart broekje en zwart/rode kousen.

OGC Nice uitshirt 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van OGC Nice is wit en op dit shirt komen aan de zijkanten van het shirt de clubkleuren van de club terug. De zijkanten van het uitshirt van Nice zijn uitgerust met een zwart/rode strip. Deze kleuren komen ook weer terug in de klassieke polo kraag en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het logo en de trademark tekens van Macron staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor het logo van de Franse club en de hoofdsponsor. Het nieuwe uittenue van Nice wordt gecompleteerd door een wit short en witte kousen met zwarte en rode details.

OGC Nice 3e shirt 2016-2017

OGC Nice heeft komend seizoen ook een 3e shirt, welke vooral gedragen wordt in de uitwedstrijden in de Europa League dit seizoen. Dit shirt heeft hetzelfde template als het thuisshirt en uitshirt en is zwart met fel rode details. Deze fel rode details komen allereerst terug in de subtiele lijn rondom de polo kraag en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook de logo's van de club, Macron en Mutuelles Soleil zijn fel rood. Dit tenue wordt gecompleteerd door een zwart short en zwarte kousen met fel rode details.

Check hieronder de foto's van de nieuwe OGC Nice voetbalshirts voor 2016-2017. Deze shirts zijn uitgerust met de mPerformance technology van Macron, welke zorgt voor een optimale prestatie. Het nieuwe shirt wordt gedragen door sterren als Koziello, Bosetti, Plea, Bodmer en andere sterren van de club.

OGC Nice voetbalshirt kopen

De nieuwe OGC Nice shirts voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shop. Of check het overzicht met producten hiernaast of hieronder! Dit shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 85,- en voor kinderen € 69,95. Wil je andere voetbalshirts van OGC Nice kopen? Check dan de shops hieronder! Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe OGC Nice voetbalshirt in deze officiële STORE

Ogc -nice -shirts -2016-2017