OGC Nice voetbalshirts 2022-2023

OGC Nice en kledingsponsor Macron Sportswear hebben de nieuwe OGC Nice voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze voetbalshirts speelt OGC Nice de Ligue 1, Coupe de France en Conference League wedstrijden gedurende 2022-2023. OGC Nice eindigde vorig seizoen op de vijfde plek in de Franse competitie. Ook dit jaar is Macron weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de OGC Nice voetbalshirts. Het Italiaanse sportmerk is sinds medio 2016 de kledingsponsor van de voetbalclub.

OGC Nice thuisshirt 2022-2023

De traditionele rode en zwarte banen van het OGC Nice thuisshirt hebben dit seizoen een moderne touch gekregen. Het OGC Nice thuisshirt 2022-2023 bevat dit seizoen dunne verticale zwarte banen en ter hoogte van de linker bovenkant en rechter onderkant vervagen deze banen naar het zwart. De mouwen zijn zwart en bevatten aan de onderkant een dunne witte en rode lijn. Deze twee lijnen komen ook terug in de polokraag van het OGC Nice voetbalshirt. Op de rechterborst en de mouwen staat het Macron hero logo in het wit en de linkerborst bevat het logo van de club. Het OGC Nice thuistenue bevat ook weer een aantal details. In de nek op de achterzijde van het tenue staat het motto van de club: ''ISSA NISSA''. De binnenkant van de hals bevat een label in de clubkleuren van OGC Nice en bevat zowel het logo als de naam van de club. Het OGC Nice thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met een rode en witte streep aan de bovenkant. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

OGC Nice uitshirt 2022-2023

Het OGC Nice uitshirt 2022-2023 heeft een wat traditioneler design. Dit voetbalshirt is wit met een V-hals en wordt gekenmerkt door de twee zwarte banen met daartussen een rode baan over het midden van het tenue. Deze kleuren komen ook weer terug aan de linker zijkant van het voetbalshirt. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue en het uitshirt bevat bovendien dezelfde details als het thuisshirt. Het OGC Nice uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte sokken met zwarte en rode accenten. Tijdens een aantal uitwedstrijden draagt OGC Nice het OGC Nice 3e voetbalshirt 2022-2023. Dit voetbalshirt heeft de zogenaamde street-art look. Het voetbalshirt is overwegend paars en loopt naar de rechterkant middels een design van flitsende strepen over in het oranje. Dit voetbalshirt bevat een ronde hals en ook dit tenue bevat dezelfde details en logo's als de andere twee voetbalshirts. Het logo van OGC Nice op de linkerborst van het 3e voetbalshirt betreft een monochroom logo. Dit logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue: paars/wit. Het derde tenue wordt gecompleteerd door een paars voetbalbroekje en paars/oranje kousen.

Zoals alle Macron tenues zijn de OGC Nice voetbalshirts 2022-2023 gemaakt van het zogenaamde Softlock polyester. Dit is een zachte en rekbare stof. In deze stof is de mPerformance technologie verwerkt, welke zorgt voor de afvoer van vocht en ventilatie.

OGC Nice voetbalshirts bestellen

De nieuwe Macron OGC Nice voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 90,- en voor kinderen € 80,-. Check ook andere OGC Nice merchandising in deze webshops. Directe levering!

Bestel de nieuwe OGC Nice voetbalshirts in de Macron webshop

of DEZE SHOP

Of DEZE WINKEL

 

OGC Nice thuisshirt 2022-2023

OGC Nice uitshirt 2022-2023

OGC Nice 3e voetbalshirt 2022-2023