30 juli 2021

OGC Nice voetbalshirts 2021-2022

OGC Nice en kledingsponsor Macron hebben vandaag ook de nieuwe OGC Nice voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de Franse club de Ligue 1 en Coupe de France wedstrijden in 2021-2022. Vorig seizoen eindigde OGC Nice als negende in de Franse competitie en dus speelt het geen Europees voetbal dit jaar. Met de Nederlandse enclave gaan ''Les Aiglons'' dit jaar weer een gooi doen naar de bovenste plekken. Ook dit jaar is Macron de producent van de nieuwe OGC Nice tenues. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds 2017 en beide partijen hebben nog een contract tot 2024.

OGC Nice thuisshirt 2021-2022

Het OGC Nice thuisshirt 2021-2022 heeft dit jaar weer het bekende design. De body wordt gekenmerkt door de verticale zwarte en rode banen & de mouwen zijn zwart met aan de onderkant een witte band. Bovendien bevat het tenue een witte polokraag. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Macron in het wit en de linkerborst de badge van de club. Sponsor INEOS prijkt op het midden van alle OGC Nice voetbalshirts. In de nek op de achterzijde van het tenue is de leus van de club verwerkt: ''Issa, Nissa.'' Het OGC Nice thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

OGC Nice uitshirts 2021-2022

OGC Nice draagt dit seizoen maar liefst vier verschillende uitshirts. Het reguliere OGC Nice uitshirt 2021-2022 is wit met gouden accenten. De gouden details zijn te vinden in alle logo's op het tenue. De badge van de club betreft ook een monochroom logo. Dit betekent dat het logo in stijl is van de kleuren van het voetbalshirt, in dit geval goud/wit. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uitshirt bevat ook een polokraag, waarvan het gevouwen gedeelte goud is. Ook de band aan de onderzijde van de mouwen en aan de onderkant van het voetbalshirt zijn goud. Hetzelfde geldt voor de leus van de club in de nek. Het OGC Nice uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een gouden band. De kousen zijn ook wit met aan de bovenkant een gouden band.

Het OGC Nice 3e voetbalshirt 2021-2022 heeft hetzelfde template als het uitshirt, maar is dan volledig zwart met gouden details. Dit betreffen dezelfde gouden details als op het uittenue. Het derde tenue van OGC Nice wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met een gouden band. Als alternatief voor deze tenues heeft OGC Nice ook een vierde voetbalshirt. Dit voetbalshirt is fel rood met zwarte logo's. Ook de polokraag en de band aan de onderkant van de mouwen van dit tenue zijn zwart. Het logo van de club op de linkerborst betreft weer een monochroom logo. Het broekje en de kousen van het vierde tenue zijn ook fel rood met een zwarte band.

Zoals alle tenues van Macron zijn ook de OGC Nice tenues dit seizoen uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe OGC Nice voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Dolberg, Stengs, Kluivert, Rosario, Atal, Gouiri, Todibo, Thuram, Lemina en andere spelers.

OGC Nice voetbalshirts bestellen

De nieuwe Macron OGC Nice voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf medio augustus bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 90,- en voor kinderen € 80,-. Check ook andere OGC Nice merchandising in deze webshops. Directe levering!

Bestel de nieuwe OGC Nice voetbalshirts in officiële Macron webshop

of DEZE SHOP

Of DEZE WINKEL

OGC Nice voetbalshirts 2021-2022

OGC Nice thuisshirt 2021-2022

OGC Nice uitshirt 2021-2022

OGC Nice 3e shirt 2021-2022

OGC Nice 4e voetbalshirt 2021-2022