5 juli 2018

OGC Nice voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van de Franse subtopper OGC Nice is officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de Italiaanse kledingsponsor Macron. In deze nieuwe shirts speelt Nice in de Ligue 1, Coupe de Ligue, Coupe de France. Helaas is het Nice niet gelukt om zich te plaatsen voor Europees voetbal. Hierdoor is voor het seizoen 2018-2019 een nieuwe trainer aangesteld. Niemand minder dan Patrick Vieira krijgt de leiding bij de Zuid-Franse club. Nice speelt haar thuiswedstrijden in de Allianz Riviera. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 35.000 supporters. Ben jij nieuwsgierig naar de nieuwe voetbalshirts van De Jonge Arenden? Check de details hieronder

OGC Nice thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van OGC Nice is het Italiaanse merk Macron. Veel verandering in het nieuwe shirt van Nice is niet aanwezig. Nog altijd wordt het shirt van Nice gekenmerkt door verticale banen in de kleuren rood en zwart. Het shirt van de Franse club wordt verder gekenmerkt door witte accenten. Het nieuwe thuisshirt is namelijk uitgerust met een klassieke polo kraag. Deze kraag is wit van kleur en bevat zelfs knopen. De witte kleur komt ook terug in de biezen aan de onderkant van de mouwen. Op de mouwen is ook het juichende poppetje van Macron te vinden. Dit is het logo van de het kledingmerk en is wit van kleur. Op de rechterkant van de borst staat de naam van Macron terwijl op de linkerkant van de borst het logo prijkt het logo van de Franse club. Dit logo is voornamelijk rood en zwart. De kleuren van het shirt zijn ook afgeleid van dit logo. Het nieuwe thuistenue van de Franse club wordt gecompleteerd door een witte broek en witte voetbalkousen.

OGC Nice uit shirt en tenue 2018-2019

Het uitshirt, of eigenlijk de uitshirts, van OGC Nice zijn erg bijzonder. De Franse club heeft in samenwerking met kledingsponsor Macron namelijk 3 uitshirts gelanceerd en afhankelijk van het shirt van de tegenstander wordt gekozen in welk shirt Nice haar wedstrijd gaat spelen. Alle drie de uitshirts hebben hetzelfde template. De kleuren van de shirts zijn rood, zwart en wit. Het rode en zwarte shirts hebben details inde tegenovergestelde richting en het witte shirt heeft gouden details. Ook de uitshirts van OGC Nice hebben een polo kraag. Verder staat het juichende Macron poppetje op de mouw van het shirt. Ook de naam van het Italiaanse merk staat op de rechterborst. Op de linkerkant van de borst staat het clubwapen van de Franse club. Het wapen van Nice is compleet aangepast aan de kleuren van het uitshirt van Nice. Het tenue van de Franse club wordt gecompleteerd door dezelfde kleur broek en kousen als het shirt.

OGC Nice voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van OGC Nice voor het seizoen 2018-2019 zijn vanaf medio juli te koop in de onderstaande winkels. Dit kan zowel voor kinderen als voor volwassenen. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 79,95 en voor kinderen € 69,95. In deze winkels kan je het shirt van Nice ook laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Franse club. Directe levering gegarandeerd!

Scoor de nieuwe OGC Nice voetbalshirts vanaf nu in deze WEBSHOP!

of DEZE WINKEL!