OGC Nice voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van de Franse club OGC Nice zijn afgelopen week officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor Macron. In deze nieuwe shirts speelt Nice de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden gedurende 2017-2018. De club eindigde afgelopen seizoen als derde in de Franse competitie, waardoor het dit seizoen Europees voetbal speelt. Macron is opnieuw verantwoordelijk voor het design en de productie van de voetbalshirts. Macron is sinds 2016-2017 kledingsponsor van de club. Beide partijen tekenden vorig seizoen een contract voor drie seizoenen. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van de club waar Mario Balotelli onder contract staat.

OGC Nice thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe OGC thuisshirt wordt gekenmerkt door de brede zwarte verticale baan over het midden van het shirt. Deze baan wordt geflankeerd door een brede rode baan aan weerszijden. De mouwen van het shirt bevatten ook zwarte en rode banen. Verder bevat het nieuwe thuisshirt een klassieke, witte polo kraag. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is wit. De rechter borst van het shirt is uitgerust met het logo van Macron en de trademark tekens van het Italiaanse merk staan op de schouders en mouwen. De linker borst van het tenue bevat het logo van de club en hoofdsponsor MUTELLE DU SOLEIL staat op het midden van het tenue. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een wit broekje en zwart/rode kousen.

OGC Nice uitshirt 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Nice is wit en bevat verticale zilveren en witte banen. Dit shirt bevat een y-hals in het zwart/rood en verder is het uittenue uitgerust met een gevouwen kraag. De zijkanten van het shirt bevatten een zwarte en rode strip. De clubkleuren komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De logo's van Macron, de club en de hoofdsponsor staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met zwarte en rode details.

OGC Nice 3e shirt 2017-2018

Het 3e shirt van OGC Nice is zwart en bevat dunne, felle, blauwe pinstripes. Ook dit voetbalshirt van Nice bevat een y-hals. Opvallend aan dit tenue is dat ook de logo's van de club, Macron en de shirtsponsor in het blauw op het shirt prijken. Het 3e tenue wordt vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in de beker en in Europa. Dit tenue wordt gecompleteerd door een zwart broekje en zwarte kousen met blauwe details.

De nieuwe tenues van OGC Nice zijn uitgerust met de mPERFORMANCE technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De nieuwe tenues worden gedragen door spelers als Balotelli, Plea, Cyprien, Serie, Koziello en andere sterspelers.

OGC Nice voetbalshirt kopen

De nieuwe shirts van OGC Nice voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande winkels. Dit kan voor kinderen en volwassenen. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 79,95 en voor kinderen €69,95. In deze winkels kan je het shirt van Nice ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Scoor de nieuwe OGC NICE voetbalshirts vanaf nu in deze WINKEL!

of deze SHOP!