OGC Nice voetbalshirts 2020-2021

OGC Nice heeft in samenwerking met de Italiaanse kledingsponsor Macron de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2020-2021 officieel gelanceerd. In deze shirts speelt Nice de Ligue 1 en Coupe de Ligue wedstrijden gedurende het seizoen 2020-2021. Het contract met Macron is afgelopen seizoen verlengd tot 2024. Nieuwsgierig naar de nieuwe tenues van de Franse club van Dolberg? Check de details hieronder!

OGC Nice thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe thuisshirt van OGC Nice wordt, net als andere jaren gekenmerkt door de zwarte en rode kleur. Deze kleuren lopen in brede baan over het shirt, tot aan de borst van het shirt. De borst en de mouwen van het shirt zijn namelijk zwart van kleur. Verder is het shirt uitgerust met een klassieke Polo kraag. Dit geeft een retro gevoel aan het nieuwe thuistricot. Op de rechterborst staat het logo van Macron. Het juichende poppetje is wit van kleur. Op de linkerkant van de borst prijkt het mooie clubwapen van Nice. In dit wapen komen de clubkleuren van OGC Nice ook naar voren, natuurlijk rood en zwart. Een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen completeren het nieuwe thuistenue van club uit Zuid Frankrijk.

OGC Nice uit shirt en derde wedstrijdshirt 2020-2021

Het nieuwe uitshirt van Nice is wit van kleur en wordt verder gekenmerkt door de clubkleuren van de Fransen. De biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn namelijk rood en zwart. Dit geld ook voor de polo kraag, waarmee ook het uitshirt is uitgerust. Op de rechterkant van de borst staat het zwarte logo van Macron. Het Italiaanse sportmerk is al sinds 2016 de kledingsponsor van de Fransen. Op de linkerkant van de borst prijkt het logo van club Nice. De shirtsponsor van de Franse club is Ineos. Deze staat in zwarte letters op het midden van het shirt. Zowel boven als onder de naam van de hoofdsponsor zijn twee strepen te zien. Deze zijn zwart en rood van kleur. In de achterkant van de kraag staat geschreven Honneur & Fidélité. Het nieuwe uittenue van OGC Nice wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen. Naast het thuis en uittenue van Nice heeft Macron ook een derde wedstrijdshirt gelanceerd. Het derde wedstrijdshirt heeft veel weg van een wieleroutfit van een Britse ploeg. Niet geheel toevallig is Ineos hoofdsponsor van deze wielrenploeg. Het nieuwe derde wedstrijdtenue is blauw van kleur. Aan de onderkant van het shirt loopt de blauwe kleur over in het zwart. Deze zwarte kleur komt ook terug in de biesjes aan de onderkant van de mouwen en in de kraag van het shirt. Ook een taping aan de zijkant van het shirt is zwart.

OGC Nice voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van OGC Nice voor het seizoen 2020-2021 zijn vanaf te bestellen in de onderstaande webshops. Dit is mogelijk voor zowel kinderen als voor volwassenen. Voor volwassenen is de prijs van het shirt € 79,95, voor kinderen ben je iets minder kwijt namelijk € 69,95. In deze winkels is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en rugnummer, of met de naam en het rugnummer van je favoriete voetballer van de Franse club. Directe levering gegarandeerd!

Scoor de nieuwe OGC Nice voetbalshirts in DEZE SHOP

Of DEZE WINKEL