OGC Nice voetbalshirts 2019-2020

OGC Nice en kledingsponsor Macron hebben dit weekend de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 uitgebracht. In deze voetbalshirts speelt Nice de Ligue 1 en Coupe de Ligue wedstrijden gedurende 2019-20. Ook dit seizoen is Macron weer kledingsponsor van de Franse club. Deze functie heeft het merk sinds 2016 en onlangs werd het contract tot 2024 verlengd. Het merk en ''Les Aiglons'' lanceerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt.

OGC Nice thuisshirt 2019-2020

Het thuisshirt van OGC Nice wordt dit jaar gekenmerkt door de dunne rode en zwarte verticale banen. De mouwen van het tenue zijn geheel zwart en bevatten een rode band aan de onderkant. Het thuisshirt is bovendien uitgerust met een toelopende V-hals. Het logo van Nice prijkt zowel op de rechterborst als op de mouwen. De linkerborst bevat het logo van de club en op de achterkant van het tenue prijkt de leus van de club: ISSA NISSA. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen.

OGC Nice uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Het OGC Nice uitshirt voor 2019-2020 is vrijwel geheel grijs en bevat een melange achtige print. De clubkleuren van Nice komen ook terug in dit tenue en wel in de toelopende V-hals. Bovendien zijn twee banen aan de onderkant van de mouwen rood/zwart. De logo's van de club en Macron staan op dezelfde plek als op het thuisshirt, evenals de leus van de club. De onderkant van het voetbalshirt bevat bovendien twee labels in de clubkleuren van OGC Nice. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en grijze kousen. OGC Nice heeft ook een 3e shirt. Dit voetbalshirt heeft qua design veel weg van het voetbalshirt van Sampdoria, maar is geïnspireerd door het Nice tenue van de jaren '70. Het shirt is blauw en wordt gekenmerkt door de vier banen over de borst. Dit betreffen twee witte banen met daartussen een zwarte en rode band. De zwarte details zijn ook te vinden in de bies en in de V-hals. Ook dit shirt bevat de labels in de clubkleuren aan de onderkant. Het derde tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe OGC Nice tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Atal, Coste Dante, Sarr, Jallet, Maolida en nog meer spelers.

OGC Nice voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van OGC Nice voor het seizoen 2019-2020 kun je vanaf medio juli/augustus bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan zowel voor kinderen als voor volwassenen. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 79,95 en voor kinderen € 69,95. In deze winkels kan je het shirt van Nice ook laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Franse club. Directe levering gegarandeerd!

Scoor de nieuwe OGC Nice voetbalshirts vanaf nu in deze WEBSHOP!

of DEZE WINKEL!