10 augustus 2016

OGC Nice against terrorism voetbalshirt 2016

OGC Nice en kledingsponsor Macron hebben een speciaal voetbalshirt gelanceerd als ode aan de slachtoffers van de terroristische aanslag in Nice op 14 juli 2016 op de Promenade des Anglais. Dit shirt wordt eenmalig door de club gedragen in de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Stade Rennes in de Allianz Riviera op 14 augustus. We bespreken hieronder kort het design van het special edition shirt van de Franse club, die vorig jaar als vierde eindigde in de Ligue 1 en daarom komend seizoen Europa League speelt.

Het nieuwe ''ágainst terrorism'' shirt van OGC Nice is overwegend wit en is gebaseerd op het template van het nieuwe uitshirt van de club. Het shirt bevat aan de zijkanten een baan in het zwart/rood. Rood en zwart zijn de clubkleuren van de Franse club. Deze kleuren komen ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de klassieke polo kraag. Op dit shirt staat niet het logo van hoofdsponsor Mutuelles Soleil. De hoofdsponsor heeft haar plek voor deze gelegenheid afgestaan. Op het shirt staat een groot hart met daarop daarbij de datum van de aanslag, waarbij 86 mensen om het leven kwamen en 434 mensen gewond raakten. In het hart zijn de namen van de slachtoffers van de aanslag verwerkt. De rechter borst is uitgerust met het logo van Macron en de trademark tekens van het Italiaanse merk komen terug op de schouders en mouwen. Het Italiaanse sportmerk uit Bologna is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van de Franse club. De linker borst bevat het logo van OGC Nice. Op de achterkant van het shirt staat de leus van OGC Nice: ''Issa Nissa''. Het tenue dat één keer gedragen wordt door OGC Nice wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en witte kousen met rode accenten. Check hieronder de foto's waarin spelers als Koziello, Bosetti, Plea, Bodmer en andere spelers van OGC Nice op zondag 14 augustus 2016 spelen. Check ook de andere OGC Nice voetbalshirts voor 2016-2017

Dit nieuwe OGC Nice shirt is alleen te koop in de clubshop van de Franse club. Dit shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 85,- en voor kinderen € 69,95. Wil je andere voetbalshirts van OGC Nice kopen? Check dan de shops hieronder! Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe OGC Nice voetbalshirt in deze officiële STORE


OGC-Nice -special -edition -voetbalshirt

OGC-Nice -against -terrorism -shirt