6 september 2015

Officiële bedrukking Italië Euro 2016 voetbalshirts

De officiële Italië bedrukking voor het Euro 2016 voetbalshirt is vandaag bekend gemaakt. Dit betreft de namen en nummers van de spelers op de achterkant van de nieuwste Italië voetbalshirts. Deze lancering volgt op de bekendmaking van het design van nieuwe Italië uitshirt voor 2016-2017. De Italië bedrukking voor het nieuwe uitshirt zagen we al in de EK kwalificatiewedstrijd tegen Malta en daarmee lijkt ook de bedrukking voor het nieuwe thuisshirt voor Euro 2016 zich te raden. In dit blog gaan we in op de stijl, kleur en het lettertype van de bedrukking en geven we bovendien aan waar je het Italië voetbalshirt met de officiële Italië bedrukking van een eigen naam en nummer of één van de sterspelers kunt kopen.

Italië bedrukking 2016-2017

De bedrukking voor het nieuwste Italië uitshirt is contrasterend aan de hoofdkleur van het nieuwe voetbalshirt. Het nieuwe Italië uitshirt is namelijk overwegend wit met blauwe accenten. Voor de printing op de achterkant hebben de Italiaanse voetbalbond (FIGC) en PUMA dus ook voor de kleur blauw gekozen. Omdat het nieuwe shirt ook gouden accenten bevat, is er ook voor een gouden schaduw om de bedrukking gekozen. Deze gouden schaduw loopt overigens allleen om de rugnummers heen en niet om de namen en nummers van de spelers. Verder wordt de officiële Italië printing voor Euro 2016 gekenmerkt door de witte lijn die zowel door de namen van de spelers als de rugnummers van de spelers heen loopt. Aan de onderkant van de rugnummers bevindt zich het logo van de Italiaanse voetbalbond (Federazione Italiana Giuoco Calcio). Dit logo staat niet aan de onderkant van de letters. Omdat het Italië thuisshirt standaard de azuurblauwe kleur heeft, wordt er op de achterkant van het nieuwe thuisshirt voor Euro 2016 waarschijnlijk voor een overwegend witte bedrukking gekozen met een blauwe lijn door de letters en nummers en weer een gouden schaduw. Dit is puur een vermoeden en wordt pas bekend gemaakt zodra het nieuwe voetbalshirt van het Zuid-Europese land, die onder leiding staat van Conte, officieel bekend gemaakt wordt. Wij verwachten dat dit medio november 2015 het geval zal zijn. Check hieronder in ieder geval een aantal foto's van de officiële Italië bedrukking van sterspelers als Bonucci, Pirlo en De Rossi.

Italië shirt met eigen naam en nummer kopen

Het Italië voetbalshirt voor Euro 2016 met officiële bedrukking kan je vanaf nu kopen in de online shop van Subside Sports. Hier kan je je Italië voetbalshirt zowel laten bedrukken met een eigen naam en nummer als met de naam en het nummer van sterspelers als Pirlo, de Rossi, Chiellini, Pelle of El Shaarawy. De officiële bedrukking heeft een prijs van tussen de € 19,95 en € 25,-. Check ook de beschikbare Italië producten in het overzicht hiernaast of hieronder! 

Koop het hier... en deel hieronder je mening!Italie -bedrukking -euro -2016

Italie -bedrukking -voetbalshirts -euro -2016

Bron foto's: footyheadlines.com