19 april 2018

Officiële Liverpool bedrukking 2018-2019

Liverpool heeft vandaag ook de officiële bedrukking voor 2018-2019 officieel gelanceerd. Dit betreft de bedrukking van de namen en nummers op de achterkant van de voetbalshirts. De club heeft dit seizoen twee soorten bedrukkingen. Tijdens de wedstrijden in de Premier League draagt de club, evenals alle andere clubs in de competitie, de officiële Premier League bedrukking op de achterkant van de tenues. Tijdens de wedstrijden in de FA Cup, League Cup en Champions/Europa League draagt de club een geheel nieuwe bedrukking op de tenues. Deze nieuwe printing werd door de club tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt en keepersshirt voor 2018-2019 bekend gemaakt. Check hieronder alles over de stijl, het font en de kleur van de bedrukking!

De Liverpool bedrukking voor 2018-2019 is geïnspireerd door het stadion van de club en de straatborden rondom Anfield Road. Evenals lineaire strepen op het nieuwe thuisshirt, welke is geïnspireerd door de architectuur van Main Stand, en en de polo kraag met de twee knoopjes, geeft de stijl van de officiële bedrukking het shirt een echte retro look. Qua stijl heeft de bedrukking hetzelfde lettertype als de straatborden rondom Anfield Road en in de stad Liverpool. Deze printing is op het thuisshirt wit. Op het uitsshirt voor 2018-2019 heeft de bedrukking dezelfde stijl, maar alleen een andere kleur. De nummers hebben een schaduw effect, waardoor het net lijkt of deze nummers diepte hebben. In alle rugnummers bevindt zich een dunne, diagonale lijn. Het schaduw effect en de diagonale lijn verwijzen naar de stadionstoeltjes in het stadion van de club. De onderkant van de rugnummers bevatten het logo van de club van manager Jürgen Klopp.

Het lettertype van de namen van de spelers aan de bovenkant is dus hetzelfde lettertype als de straatborden in de stad hebben. Deze namen hebben geen schaduw effect en ook geen diagonale lijn. Bovendien bevatten de letters van de namen geen logo aan de onderkant van de letters. De namen van de spelers van de Engelse club staan boven de rugnummers. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe bedrukking voor het shirt van 2018-2019, dat wordt gedragen door spelers als Salah, Mané, Firmino, Wijnaldum, van Dijk en nog meer sterspelers. De keepers dragen dezelfde stijl printing op het shirt. De kleur van deze bedrukking is zwart. Check ook het nieuwe keepersshirt.

Liverpool shirt met naam en nummer bestellen

Je kan vanaf nu direct het nieuwe Liverpool shirt voor 2018-2019 met officiële bedrukking bestellen. Het is zowel mogelijk om je eigen naam en nummer op het tenue te laten bedrukken als van één van de spelers. De prijs van de bedrukking is ongeveer € 15,- tot € 20,-. Deze prijs komt bovenop de prijs van de voetbalshirts. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 74,95 en voor kinderen een prijs van € 59,95. Wil je andere producten van The Reds bestellen? Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Liverpool shirt met officiële bedrukking direct in IN DEZE WINKEL (inclusief goedkope T-shirts)

of DEZE SHOP!