19 april 2018

Liverpool keepersshirt 2018-2019

Het nieuwe keepersshirt van Liverpool is vandaag bekend gemaakt door de Engelse club en kledingsponsor New Balance. Dit gebeurde tegelijkertijd met het thuisshirt voor 2018-2019. Beide tenues werden onder het motto ''This means more'' gelanceerd door de club en de kledingsponsor. Het nieuwe keeperstenue wordt door keepers als Loris Karius, Simon Mignolet, Danny Ward en Adam Bogdan gedragen in de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden gedurende 2018-2019. Benieuwd naar dit nieuwe shirt? Check hieronder de details!

Fel geel Liverpool keeper shirt en tenue 2018-2019

Het keeper shirt van Liverpool is dit seizoen fel geel en wordt gekenmerkt door de zwarte accenten op het shirt. Deze zwarte details komen vooral terug in de kleine ruiten over de mouwen. Deze strip over de mouwen loopt van de bovenkant naar de onderkant van de mouwen. Daarnaast zijn de zijkanten van het keeperstenue uitgerust met een zwarte strip en komt deze kleur ook weer terug in twee lijnen aan de zijkanten van de hals. Het keepersshirt van Liverpool FC heeft dit jaar een ronde hals en bevat verder weinig opvallende details. De rechter borst is uitgerust met het embleem van New Balance in het zwart en de andere borst bevat de Liverbird met daaronder de initialen van de club (L.F.C.) in het zwart. Ook het logo van sponsor Standard Chartered staat in het zwart op het midden van het keeperstenue. De bank en Liverpool hebben sinds 2010 een samenwerking. Sinds 2017-2018 heeft Liverpool ook een mouwsponsor. Western Union staat in het wit op de linker mouw van alle Liverpool tenues voor 2018-2019. Tijdens de wedstrijden in de competitie draagt Liverpool de Premier League badge op de andere mouw. Ook het nieuwe keeperstenue van de club van manager Jürgen Klopp bevat dit jaar een verwijzing naar het Hillborough drama van 1989, waarbij 96 Liverpool supporters overleden. Net onder de kraag, aan de achterkant van het tenue, bevindt zich het getal 96. Aan weerszijden van het getal bevinden zich twee vlammen.

Het keeperstenue van ''The Reds'' wordt compleet gemaakt door een fel geel voetbalbroekje. Dit short is aan de zijkanten uitgerust met een zwarte strip en op de keepersbroekjes staan ook weer de logo's van de club en New Balance. De kousen zijn ook fel geel met zwarte accenten. Zoals alle tenues van het merk New Balance zijn deze tenues uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het fel gele keeperstenue wordt overigens alleen gedragen tijdens de thuiswedstrijden op Anfield Road gedurende 2018-2019. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe keepersshirt en check ook het nieuwe thuisshirt.

Liverpool keeper shirt bestellen

Het Liverpool keepersshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online winkels. De prijs van van het shirt voor volwassenen is € 80,- (S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 65,- (128, 140, 152, 164 en 176). In deze online winkels kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere producten van The Reds bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het Liverpool keepersshirt direct in DEZE SHOP!

of IN DEZE WINKEL (inclusief bedrukking en goedkope T-shirts)