19 april 2018

Liverpool thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Liverpool voetbalshirt voor 2018-2019 is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor New Balance en de Premier League club onder het motto ''This means more.'' In dit nieuwe shirt speelt Liverpool de Premier League, FA Cup en Champions League thuiswedstrijden op Old Trafford gedurende het seizoen 2018-2019. Kledingsponsor New Balance is dit seizoen ook weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de voetbalshirts van de equipe van manager Jurgen Klopp. Het Amerikaanse sportmerk en de Engelse club hebben sinds 2015 een langdurige deal. Benieuwd naar de details van het nieuwe Liverpool tenue? Check hieronder de details!

Wil je direct het nieuwe Liverpool shirt bestellen? Check het  IN DEZE WINKEL! (inclusief officiele bedrukking en goedkope t-shirts) of DEZE SHOP! 

Liverpool thuis shirt en tenue 2018-2019

Zoals altijd is het nieuwe Liverpool shirt geheel rood. Dit jaar wordt het shirt gekenmerkt door de all-over graphic print van verticale banen. Deze banen, welke bestaan uit ruiten en diagonale lijnen zijn geïnspireerd door de Liverpool tenues van de jaren '90. Bovendien zijn deze lineaire banen een ode aan de tribunes van Anfield Road en met name Main Stand. Het shirt heeft dit seizoen ook weer een donkerdere tint rood en dit geeft het shirt, evenals het tenue van 2017-2018, een echte retro look. Verder bevat het nieuwe Liverpool FC tenue voor 2018-2019 een klassieke polo kraag met twee knoopjes. Deze kraag is uitgerust met een subtiele lijn door het midden en deze lijn komt ook weer terug over de schouders. De rechter borst is uitgerust met het embleem van New Balance en de andere borst bevat de Liverbird met de initialen van de club: LFC. Hoofdsponsor Standard Chartered versiert het midden van het trikot. De bank is sinds 2010 hoofdsponsor van ''The Reds'' en het contract loopt in ieder geval nog tot het einde van 2018-2019. De linker mouw is uitgerust met een mouwsponsor: Western Union. Sinds vorig seizoen is het in de Premier League toegestaan een sponsor op de linker mouw te dragen. Hier heeft de club van manager Klopp gretig gebruik van gemaakt. Tijdens de Premier League wedstrijden draagt de club de officiële Premier League badge op de rechter mouw.Uiteraard bevat het nieuwe thuisshirt voor 2018-2019 ook weer een verwijzing naar het Hillsborough drama van 1989. Hierbij lieten 96 Liverpool supporters het leven. De achterkant van het shirt bevat het getal 96 met aan weerszijden twee vlammen. Het tenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een donker rood voetbalbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten een witte strip en op de broekjes staan ook weer de logo's van de club en New Balance. De kousen van het nieuwe thuistenue zijn rood en bevatten vier horizontale, rode banen. Ter hoogte van de enkels bevindt zich een witte band met daarboven de initialen van de club: L.F.C. Zoals alle tenues van Liverpool zijn ook deze tenues uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

We hebben ook nog een reactie van aanvoerder Henderson: ''Achter ons nieuwe shirt zit een gedachte. Het is niet alleen een shirt om te dragen, het is een deel van ons team. We zijn enorm trots wanneer we het Liverpool shirt dragen. Het betekent meer voor ons dan je je kunt voorstellen. Liverpool FC is een club als geen andere. Ik heb er geen twijfel over dat onze fans van het nieuwe shirt houden en met trots achter ons staan komend seizoen.'' Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door sterren als Salah, Wijnaldum, Mané, Firmino, Van Dijk, Can, Lallana en andere sterren. Check ook het nieuwe keepersshirt.

Liverpool voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Liverpool shirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online webshops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 74,95 (S, M, L, XL en XXL). De prijs van het shirt voor kinderen is € 69,95 (128, 140, 152, 164, 176). In deze shops kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Check ook de bijbehorende broekjes en voetbalkousen in deze winkels. Of check het overzicht met beschikbare Liverpool producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Liverpool tenue direct in IN DEZE WINKEL (inclusief bedrukking en goedkope T-shirts)

of in DEZE SHOP!