28 februari 2018

Liverpool thuisshirt 2018-2019 uitgelekt

Het mogelijk nieuwe thuisshirt voor 2018-2019 van de Engelse topclub Liverpool is afgelopen week mogelijk uitgelekt. Wanneer dit shirt ook daadwerkelijk het nieuwe thuisshirt van de Engelse club wordt, dan dragen Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum dit shirt tijdens de wedstrijden in de Premier League, FA Cup, EFL Cup en mogelijk ook tijdens de Europese wedstrijden in het seizoen 2018-2019. New Balance is de kledingsponsor van Liverpool en in samenwerking met de club wordt het shirt waarschijnlijk al in april officieel gelanceerd. Echter hebben onze collega’s van de Engelse site FootyHeadlines al beslag weten te leggen op het een aantal foto's van het mogelijke nieuwe thuisshirt. Check hieronder de details van het mogelijk nieuwe thuisshirt van Liverpool.

Liverpool thuis shirt en tenue 2018-2019

Zoals het er nu naar uit ziet lijkt het dat het nieuwe thuisshirt van Liverpool (zoals altijd) geheel rood van kleur is. Dit is de bekende donker rode kleur waar onder andere Salah ook dit jaar al in schittert. Het shirt is voorzien van een klassieke polo kraag. Volgens ons zorgt deze kraag voor een erg mooi klassiek karakter van het shirt. Op de schouder van het shirt is een witte streep te zien. Ook de logo’s op de voorkant van het shirt zijn wit van kleur. Op de linkerkant van de borst is het logo van Liverpool te zien met de bekende ‘’Liverbird.’’ De rechterkant van de borst bevat het logo van New Balance. Sinds 2015 is het New Balance verbonden aan Liverpool. De shirtsponsors van de Engelse voetbalclub is Standard Chartered. Deze shirtsponsor staat al sinds het seizoen 2010 op het shirt van de club. In 2015 is deze deal vernieuwd en ontvangt Liverpool 30 miljoen pond per seizoen van de shirtsponsor. Niet alleen het mogelijk nieuwe thuisshirt is uitgelekt maar het complete nieuwe tenue is mogelijk al bekend. Het mogelijke nieuwe thuistenue wordt gecompleteerd door een rode broek en rode sokken.

Of dit ook daadwerkelijk het nieuwe tenue van Liverpool gaat worden is nog niet bekend. New Balance en Liverpool maken dit pas richting de zomer bekend. Tijdens de voorbereidingstoernooien in juli en augustus weten we of Salah, Firminio, Van Dijk, Mané en alle andere toppers komend seizoen in dit shirt te bewonderen zijn.

Liverpool voetbalshirt kopen

Vanaf medio juni is het mogelijk om het nieuwe voetbalshirt van Liverpool te kopen. Voor volwassenen in de maten S, M, L, XL, XXL en voor kinderen 128, 140, 152, 164, 176. De prijs van het shirt is voor volwassenen circa € 85,- en voor kinderen ongeveer € 70,- De broekjes van het tenue zijn voor kinderen € 35,- en voor volwassenen € 40, -. De kousen van een tenue hebben een prijs van € 18,-. In onderstaande winkel is het ook mogelijk het shirt te laten bedrukken met je eigen naam en nummer, of de naam en nummer van één van de sterspelers van Liverpool. Het is in onderstaande winkel ook mogelijk een shirt van Liverpool te bestellen van dit jaar, kijk voor de beschikbare maten op de site hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor IN DEZE WINKEL (bijna) je Liverpool voetbalshirts!