Deze trainingsshirts draagt Liverpool in 2024

Liverpool FC en Nike hebben de nieuwste trainingscollectie voor de tweede seizoenshelft van 2023-2024 gelanceerd. Deze collectie bevat ook een tweetal nieuwe trainingstenues, die door het team van Jürgen Klopp gedragen worden vanaf nu tot medio mei. Dit betreft direct het laatste trainingsshirt en warming-up shirt van dit seizoen. Medio juni lanceren de club en het Amerikaanse sportmerk de collectie voor het seizoen 2024-2025. Beide trainingstenues zijn gebaseerd op het standaard Nike Strike template. Dit betekent eigenlijk dat de trainingsshirts, evenals het Liverpool FC trainingspak 2024, alleen een kleurupdate hebben ondergaan.

Liverpool trainingsshirt 2024

Het Liverpool trainingsshirt 2024 (dat door de spelers en speelsters gedragen wordt) is overwegend rood (Gym Red) en bevat donkergrijze mouwen. De mouwen bevatten een patroon van diagonale lijnen en golven, die kenmerkend zijn voor het oude Nike Strike template. Inmiddels heeft Nike alweer een nieuw Strike template uitgerold, welke gebruikt werd voor de nieuwe FC Barcelona trainingsshirts. Een ander kenmerk van het Strike template is de subtiele golf op de onderkant van het trainingsshirt en de halve maan onder de hals. Op het nieuwe Liverpool trainingstenue zijn deze zilver (Wolf Grey). Dit is ook de kleur die gebruikt is voor alle logo’s op het Liverpool FC trainingstenue. Deze logo’s staan weer op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat de swoosh van Nike, de linkerborst het clublogo en op het midden prijkt het logo van sponsor AXA. Het Liverpool FC trainingstenue wordt compleet gemaakt door een donkergrijs trainingsbroekje, die hetzelfde patroon bevat als de mouwen van het shirt. Bovendien bevat het trainingsbroekje aan de zijkanten een zilveren golf.

Liverpool warming-up shirt 2024

Het Liverpool FC warming-up shirt 2024 heeft hetzelfde design als het inloopshirt dat eerder dit seizoen gedragen werd, maar dan in een andere kleur. Het pré match shirt is een combinatie van zwart en rood en wordt gekenmerkt door het design van blokken. In deze blokken zijn rode en zwarte lijnen verwerkt, alsook de initialen van de club: LFC. De logo’s op het warming-up shirt zijn zilver en het warming-up shirt is uitgerust met een ronde hals. Het inloopshirt kan gecombineerd worden met het trainingsbroekje of de wedstrijdbroekjes van Liverpool FC.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie

Liverpool trainingsshirt bestellen

De Nike Liverpool FC trainingscollectie 2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het trainingsshirt heeft voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL) een prijs van € 49,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 44,95. Het warming-up shirt is beschikbaar vanaf € 59,95. Check ook de andere nieuwe Liverpool trainingskleding in deze winkels!

Deze trainingsshirts draagt Liverpool in 2024
Deze trainingsshirts draagt Liverpool in 2024
Deze trainingsshirts draagt Liverpool in 2024
Deze trainingsshirts draagt Liverpool in 2024