Dit is het Liverpool FC trainingspak 2024

Liverpool en kledingsponsor Nike hebben de nieuwe trainingscollectie voor de tweede seizoenshelft van dit seizoen gelanceerd. Deze collectie bevat ook weer een gloednieuw trainingspak. Dit betreft het laatste Liverpool trainingspak dat door Jürgen Klop gedragen wordt. De manager neemt na dit seizoen namelijk afscheid van The Reds. Qua design is er weinig veranderd aan het Liverpool trainingspak. Het heeft alleen een update qua kleur ondergaan en bevat het oude Strike template.

Liverpool training sweater 2024

De training sweater van het Liverpool FC trainingspak 2024 is overwegend rood (door Nike ‘’Gym Red’’ genoemd) en heeft donkergrijze mouwen. Op de mouwen bevindt zich een patroon van diagonale lijnen en ruiten, die kenmerkend zijn voor het Strike template van 2023. Inmiddels heeft Nike alweer een nieuw template geïntroduceerd, die we terug zagen in het design van het FC Barcelona trainingspak 2024. Het oude Strike template wordt gekenmerkt door het vlak (de halve maan) onder de hoge hals. Dit vlak is op het Liverpool trainingspak zilver/grijs. Deze kleur is ook doorgevoerd in de logo’s op het laatste trainingspak van dit seizoen. De rechterborst bevat de swoosh, de linkerborst het clublogo en op het midden van de training sweater staat sponsor AXA. De training sweater heeft verder de standaard kenmerken. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten, voor een nog betere pasvorm. Het materiaal van de sweater (en trainingsbroek) betreft een combinatie tussen polyester (91%) en elastaan (9%). Kenmerkend hieraan is dat het elastisch is en dus naadloos aansluit op het lichaam. De achterkant van de sweater is iets langer voor de optimale bescherming. De technische staf van Liverpool FC draagt de komende maanden overigens een geheel donkergrijze training sweater.

Liverpool trainingsbroek 2024

Het Liverpool trainingspak 2024 wordt compleet gemaakt door een donkergrijze trainingsbroek. De trainingsbroek heeft ook alle kenmerken van het oude Strike template. Op de onderkant van de broek bevindt zich een patroon van ruiten en de logo’s van de club en Nike zijn ook zilver. De trainingsbroek heeft de volgende functionele kenmerken:

  • Materiaal: 91% polyester, 9% elastaan
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: SlimFit
  • Nike FlyVent tailleband aan de bovenkant, zodat je zelf de pasvorm aan kunt passen.
  • Zakken met ritsen ter hoogte van de heupen
  • Enkelritsen aan de onderkant
  • Taps toelopend design; de trainingsbroek valt strak om de kuiten en enkels

Liverpool trainingspak bestellen

Het Nike Liverpool FC trainingspak 2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) zijn de training sweater en trainingsbroek € 69,95. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) zijn beide items € 59,95. Check in deze winkels ook andere Nike trainingskleding!

Dit is het Liverpool FC trainingspak 2024
Dit is het Liverpool FC trainingspak 2024
Dit is het Liverpool FC trainingspak 2024
Dit is het Liverpool FC trainingspak 2024