5 juni 2019

Officiële Champions League wedstrijdbal 2019-2020

Het seizoen is maar net afgelopen en het seizoen 2019-2020 staat alweer voor de deur. Adidas en de UEFA willen geen tijd verspillen en hebben vandaag dan ook direct de officiële Champions League voetbal voor 2019-2020 uitgebracht. Dit betreft de wedstrijdbal, waarmee gespeeld wordt tijdens de groepsfase van het miljardenbal. Voor de knock-outfase lanceren de UEFA en official supplier adidas in december een nieuwe bal met een andere kleurencombinatie. De finale van de CL vindt dit jaar plaats in het Atatürk Stadion in Istanbul op 30 mei 2020. Dit jaar zijn niet alleen de kleuren van de CL bal vernieuwd. De bal heeft ook nog eens een geheel nieuwe panelconstructie. Check!

Design Champions League voetbal 2019-2020

De nieuwe Champions League wedstrijdbal voor 2019-2020 heeft opnieuw en kleurig design. Vrijwel alle kleuren van de regenboog komen terug in de vijfhoekige panels van de Champions League bal. Met name de kleuren fel geel, blauw en roze hebben de overhand in deze panels. Daartussen bevinden zich panels in de vorm van de sterren van het Champions League. Deze sterren zijn wit en bevat een all-over print van dunne, zilveren lijnen die door elkaar heenlopen. De panels worden gescheiden door zwarte lijnen. Uiteraard zijn ook het logo van de Champions League en adidas weer vertegenwoordigd op de nieuwe wedstrijdbal voor 2019-2020. 

Technologieën adidas Champions League voetbal 2019

De panels hebben dit jaar dus een ander design. Waar deze voorheen als het ware aan elkaar genaaid waren, overlappen deze elkaar nu en dit schijnt beter te zijn voor de duurzaamheid van de nieuwe voetbal. Verder heeft adidas alles bij hetzelfde gelaten. De bal heeft opnieuw zes panels met een super goed uitgewerkte en nieuwe vorm. De panels bevatten een speciaal oppervlak voor de perfecte controle, nauwkeurigheid, balvlucht en grip. De binnenbal van de nieuwe adidas Champions League bal is gemaakt van latex.  Uiteraard voldoet de bal dan ook aan alle FIFA voorwaarden als het gaat om de omtrek, het gewicht, de wateropname en de mate van stuiteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de vette en vooral kleurige adidas Champions League bal. 

adidas Champions League 2019-2020 voetbal bestellen

De nieuwe adidas Champions League voetbal kan je vanaf per direct in verschillende versies bestellen. De officiële wedstrijdbal voor 2019-2020 heeft een prijs van € 149,95. Uiteraard kan je de bal ook al voor een goedkopere prijs kopen. De prijs van de replica voetbal is € 34,95 en van de mini bal is deze slechts € 12,95! Tussen deze prijzen liggen nog meer mogelijkheden. Check bovendien het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd.  

Check de adidas Champions League 2019 voetbal nu in deze winkel! 

of in deze SHOP!