16 februari 2018

Adidas lanceert Champions League finale 2018 voetbal

Adidas en de UEFA hebben deze week de officiële Champions League finale 2018 voetbal voor de knock-out fase van de Champions League gelanceerd. Met deze nieuwe bal gaan Europa beste teams met elkaar de strijd aan. De voetbal wordt gebruikt tijdens de achtste finales, kwartfinales, halve finales en de finale. Dit jaar wordt de finale gespeeld in het NSC Olimpiyskiy Stadium. Dit is de thuisbasis van de Oekraïense topclub Dynamo Kiev. Op 26 mei zitten miljoenen voetbalfans voor de tv gekluisterd als de finale van de huidige editie gespeeld wordt. Zoals ieder jaar staat de nieuwe Champions League voetbal geheel in het teken van het land waar de finale plaats vindt. Ook is de bal uitgerust met de nieuwste technieken. Nieuwsgierig naar de nieuwe voetbal van adidas? Check hieronder alle informatie.

Nu al interesse in de nieuwste adidas Champions League 2018 Kiev finale voetbal? Scoor hem nu exclusief in deze SHOP. Directe levering gegarandeerd!

Adidas Champions League finale Kiev 2018 voetbal

De nieuwe adidas Champions League finale 2018 voetbal is vooral wit. Het duitse sportmerk heeft gekozen voor een witte bal met de bekende panels van de Champions League sterren. Dit jaar hebben deze sterren een erg spectaculair ontwerp gekregen. Deze sterren zijn blauw/geel van kleur. Het is natuurlijk geen toeval dat de kleurencombinatie blauw/geel dezelfde combinatie is als van Oekraine, het land waar de finale gehouden wordt. Ook dit jaar heeft adidas weer enkele bekende symbolen op de voetbal geplaats. Natuurlijk pronkt de cup met de grote oren weer op de bal. Onder de Champions League beker staat de tekst ‘Final Kyiv 2018’ dit symboliseerd natuurlijk de speelstad waar de finale gehouden wordt.  Het logo van adidas is ook terug te vinden op de bal. Verder bevind het logo van de Champions League zich ook enkele keren op de bal. Natuurlijk heeft adidas ook gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Check de details hieronder!

Kijkend naar panels en materialen heeft de nieuwe voetbal van adidas veel weg van de bal van vorig seizoen. Dit betekent dat ook deze voetbal 6 panels bevat. Deze bevinden zich in de vorm van een soort windmolen op de bal. Er is veel ontwikkeling geweest in de vlucht van de bal. Hier is men vorig jaar mee gestart en nu lijkt de Champions League bal van 2018 sneller dan ooit te voren! Ook swabbert de bal minder dan in het verleden. Ook zijn er nog enkele verbetering aan de bal doorgevoerd voor de grip, het baloppervlak en de zichtbaarheid van de bal. Door deze technologieën heeft de bal niet alleen de perfecte vlucht, maar is de bal ook veel nauwkeuriger en hebben de spelers meer controle over de adidas Champions League Finale Kiev 2018 voetbal. Het niveau van de knock-out fase van de Champions League wordt weer van een ongekend hoog niveau en daar gaat deze voetbal ook zijn steentje aan bijdragen. Grote teams zoals FC Barcelona, Juventus, Manchester City, Real Madrid, Paris Saint Germain, Bayern Munchen, Liverpool, Chelsea, Porto, Shaktar Donetsk, Tottenham Hotspur, Sevilla, Manchester United, AS Roma, Besiktas, FC Basel. Gaan hun wedstrijden in de Champions League vanaf spelen met deze bal.

Adidas Champions League finale 2018 voetbal kopen

De nieuwe adidas voetbal voor de Champions League knock-out fase van 2017-2018 kan je per direct in verschillende versies kopen. De officiële voetbal kost € 149,95. Het is ook mogelijk om de replica voetbal te kopen deze ‘capitano’ kost € 24,95. Directe levering gegarandeerd!

Scoor hier de Champions League Finale voetbal in de officiële adidas store