2 november 2017

Officiële bedrukking Argentinië voetbalshirt 2018-2019

De officiële bedrukking van de Argentinië voetbalshirts voor 2018-2019. Dit betreft de printing van de namen en nummers op de shirts, waarin het Argentijnse elftal de wedstrijden tijdens het WK van 2018 en de Copa America van 2019 speelt. De spelers van het Argentijnse voetbalelftal dragen op het shirt zowel een rugnummer als de naam op de achterkant. Bovendien bevat het midden van de borst een borstnummer, welke natuurlijk hetzelfde is als het rugnummer. De bedrukking op het Argentinië voetbalshirt heeft een generieke stijl. Dit betekent dat alle landen, waarvan adidas kledingsponsor is, met dezelfde bedrukking op het shirt spelen, maar dan in een andere kleur. Landen als Duitsland, Spanje, Colombia, Japan en Mexico zullen dus ook deze bedrukking gebruiken op de shirts waarin zij tijdens het WK te zien zijn. Hieronder bespreken we kort de stijl van de officiële Argentinië bedrukking.

Stijl, kleur en lettertype Argentinië bedrukking 2018-2019

De officiële adidas Argentinië bedrukking voor het nieuwe thuisshirt is qua stijl geïnspireerd door de stijl van de afbeeldingen en teksten, die tijdens het Sovjet Unie tijdperk gebruikt werden. Rusland, waar het WK van 2018 gehouden wordt, was vroeger onderdeel van de Sovjet Unie. De stijl van de printing straalt dan ook een bepaalde rauwheid uit en bevat dan ook alleen maar rechte lijnen van 90 graden. De printing bevat dus geen schuine lijnen of rondingen. Dit geldt zowel voor de letters als voor de rugnummers op het nieuwe shirt van het Argentijnse elftal. De rugnummers en de namen van de spelers zijn contrasterend aan de kleur van het shirt van het elftal dat onder leiding staat van trainer Sampaoli. Waar het shirt gekenmerkt wordt door de licht blauw en witte verticale banen, is de bedrukking op het shirt zwart. De rugnummers en borstnummer van de spelers bevatten daarnaast een subtiele witte lijn door het midden van de nummers. Wat verder opvalt aan de officiële bedrukking van alle landen, waarvan adidas kledingsponsor is, is dat de nummers aan de onderkant niet het logo van de voetbalbond bevatten. De onderkant van het rugnummer is dan ook niet uitgerust met het logo van de Argentijnse voetbalbond AFA. De naam van de spelers komt boven het rugnummer van de spelers te staan op de achterkant van het shirt en het borstnummer bevindt zich tussen het logo van de Argentijnse voetbalbond en adidas op de voorkant van het nieuwe shirt.

Argentinië voetbalshirt met eigen naam en nummer bestellen

Tot zover de informatie over de bedrukking van het nieuwe adidas Argentinië voetbalshirt voor het WK van 2018. Wil je deze laten bedrukken met een eigen naam en nummer? Dan is dat mogelijk in de onderstaande online winkel. De extra prijs van het bedrukken van je Argentinië voetbalshirt is € 15,-. Hierbij wordt de officiële printing gebruikt, zoals hierboven besproken. Wil je andere producten van het nationale elftal bestellen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop je Argentinië shirt met officiële bedrukking in deze winkel!