Kersverse Premier League club Norwich City heeft het thuisshirt voor het seizoen 2011/2012 officieel via de website van de club bekend gemaakt. Errea is vanaf dit seizoen de teamkledingsponsor van Norwich City. Voorgaande jaren was dit het merk XARA. Het 2011/2012 thuisshirt van Norwich is geel en bevat een groen/gele V-hals. Ook de mouwen van het shirt bevatten een groene band. Op de linkerborst staat het logo van The Canaries en op de andere borst het logo van kledingsponsor Errea. Hoofdsponsor van de club is Aviva, waarvan het logo op het midden van het shirt staat.

 

De broekjes dit bij het thuistenue van Norwich City horen, zijn geheel groen en bevatten de logo’s van Errea en de club. De kousen zijn geel en bevatten aan de bovenkant een groene baan. Op het midden staat het logo van Errea en de initialen van de club. De onderkant van de kousen is overwegend wit.

Check hieronder de foto van het nieuwe 2011-2012 Norwich City thuisshirt en hierboven het marketingfilmpje. De Norwich City thuisshirts kan je vanaf nu kopen in de voetbalshop van Subside Sports.

Koop het hier