14 februari 2018

Nike lanceert zwart Engeland trainingspak voor WK van 2018

Nike heeft inmiddels ook een nieuw trainingspak voor het nationale elftal van Engeland gelanceerd. Dit is het pak, waarin de spelers van het nationale elftal van Engeland de trainingen en warming-up afwerken ter voorbereiding op de WK 2018 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden gedurende 2018-2019. Vorige week gaven we al een preview van het nieuwe Nike tech fleece pak van Engeland, dat de spelers van The Three Lions rondom de wedstrijden en trainingen dragen. In dit nieuwe trainingspak trainen de spelers ook echt. Meer weten over het nieuwe pak van het nationale voetbalelftal van Engeland? Check hieronder alle details!

Zwart Engeland trainingsjack en trainingsbroek 2018-2019

Het nieuwe Engeland trainingspak van Nike voor 2018-2019 bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek. Waar bij andere landenteams het pak juist bestaat uit een training top met een rits tot de borst en een broek, is dit bij Engeland niet het geval. In Engeland prefereert men het trainingsjack boven de drill top van Nike. Het nieuwe pak heeft een stijlvolle uitstraling. Het pak is namelijk geheel zwart met flitsende donker blauwe accenten. Over de schouders en mouwen van het trainingsjack van het nationale elftal bevindt zich een strip. Deze strip is verdeeld in dunne strepen, welke het jack een flitsend karakter geven en de spelers direct opvallen wanneer zij het trainingsveld betreden. Het jack is daarnaast uitgerust met een klassieke baseball collar. Zoals we van Nike gewend zijn, zijn de mouwen van het jack raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen. Hierdoor hebben de spelers voldoende bewegingsvrijheid. De swoosh van Nike en het logo van de Engelse voetbalbond op de borst zijn ook blauw. Een ander technisch detail van het jack is dat de achterkant van het trainingsjack van Engeland net iets langer is. Dit biedt de optimale bescherming. Verder mogen de zakken aan de zijkanten niet ontbreken.

De Engeland trainingsbroek voor 2018-2019 heeft vrijwel dezelfde uitstraling als het trainingsjack. De broek is namelijk geheel zwart en is aan de zijkanten uitgerust met dezelfde, flitsende, blauwe strip als over de schouders van het trainingsjack. De broek is aan de bovenkant uitgerust met een elastische tailleband met een koord. Hiermee kan de pasvorm aangepast worden. De broek heeft daarnaast een toelopende pasvorm. Dit betekent dat de broek vooral rondom de enkels en kuiten een strakke fit heeft. De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen, zodat je de Engeland broek makkelijk over je sneakers aan en uit kunt doen. Ook de broek bevat weer de logo’s van de FA en Nike.

Van dit Engeland pak is ook een authentic versie gelanceerd. Dit pak heeft net wat meer functionaliteiten als het gaat om vochtafvoer, het gewicht en de ventilatie van het pak. Het authentic pak is dan ook uitgerust met de Puma Fast Fit Vapor technologie, waardoor deze ook duurder is. Vorige week werd ook al het nieuwe Engeland Nike tech fleece pak voor 2018-2019 uitgebracht door Nike. Check bovendien het Engeland WK 2018 voetbalshirt!

Engeland WK 2018 trainingspak bestellen

Het nieuwste Engeland trainingspak van Nike kan je per maart 2018 bestellen in de onderstaande winkels. Dit pak is voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en voor kinderen in de maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176. Voor KIDS heeft het trainingspak een prijs van € 100,- en voor volwassenen een prijs van € 120,-. Het authentic pak van Engeland is € 210,- en alleen voor volwassenen beschikbaar. Wil je andere Engeland producten bestellen? Check dan ook het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwste Engeland trainingskleding in de NIKE SHOP!