Nike lanceert Engeland tech fleece pak voor 2018-2019

Nike heeft voor het eerst sinds het kledingsponsor is van het nationale elftal van Engeland (en dat is het sinds 2013) een tech fleece pak voor het Engelse voetbalelftal gelanceerd. Dit trainingspak werd tegelijkertijd met de voetbalshirts voor het WK van 2018 uitgebracht. Het tech fleece pak is het pak dat de spelers van het Engelse elftal dragen rondom de WK wedstrijden en na afloop van de trainingen. In dit pak zien we sterren als Kane, Sturridge, Alli, Rashford, Vardy en andere sterspelers dus relaxen rondom de trainingen en wedstrijden van het nationale elftal gedurende 2018-2019. Meer weten over dit pak? Lees hieronder alle details.

Engeland tech fleece jack en joggingsbroek 2018-2019

Het nieuwe Engeland tech fleece pak voor 2018-2019 heeft dezelfde stijl als de tech fleece trainingspakken die Nike in januari lanceerde voor clubs als Barcelona, Paris Saint Germain, Chelsea en Manchester City. Het pak is namelijk geheel grijs en bestaat uit een tech fleece jack en joggingsbroek. Het Engeland tech fleece vest bevat natuurlijk ook een capuchon, waarin je je lekker kunt verbergen als je aan het chillen bent. Daarnaast zijn de zijkanten van het jack uitgerust met zakken. Het materiaal van het Nike tech fleece Engeland pak is ook perfect om lekker in te relaxen. Het jack bestaat namelijk uit en combinatie van katoen (66%) en polyester (34%), waardoor het pak lekker zacht aanvoelt. Bovendien houdt dit materiaal je lekker warm als het koud is. Een ander pluspuntje is dat het jack super licht is. Verder zijn de mouwen van het jack uitgerust met zogenaamde raglanmouwen. Het voordeel hiervan is dat deze mouwen goed meebewegen met de bewegingen van de armen en je hierdoor ook nog eens voldoende bewegingsvrijheid hebt. De hoge capuchon bevat verder touwtjes, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. De rits van het jack is geheel zwart en dit geldt ook voor de chevron op de borst. Deze v-baan geeft het jack van Engeland net dat retro tintje. Deze baan is namelijk geïnspireerd door de banen op de windrunners, die Nike voor het eerst in de jaren '70 introduceerde en nu niet meer weg te denken zijn in de windrunners van Nike. De onderkant van het jack bevat een subtiele, zwarte band, waardoor het jack strak om het lichaam valt. Op de borst prijken verder de logo's van Nike en Engeland in het wit.

De tech fleece broek van het Engelse elftal is qua look en feel hetzelfde als het vest. Ook de broek is gemaakt van hetzelfde materiaal als het jack. Kenmerkend aan de broek is verder de toelopende pasvorm. Dit betekent dat de broek vooral rondom de enkels en kuiten lekker strak valt. De zijkanten van de broek bevatten zakken met een verborgen rits en uiteraard zijn de swoosh van Nike en het logo van de voetbalbond ook weer aanwezig op de Engeland joggingsbroek. De tailleband aan de bovenkant van de tech fleece broek zorgt ervoor dat je de fit van de broek zelf naar wens aan kan passen.

Ben je fan van het nationale elftal van Engeland dan mag dit nieuwe pak zeker niet ontbreken. Ben je op zoek naar een ander item uit de trainingscollectie van het nationale elftal? Check dan ook het nieuwe warming-up shirt van Engeland voor 2018-2019!

Engeland Nike tech fleece pak bestellen

Het Engeland tech fleece joggingspak voor 2018-2019 kan je vanaf maart 2018 bestellen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL). Het vest en de broek kunnen los van elkaar gekocht worden. Het Nike tech fleece vest heeft een prijs van € 120,- en de broek heeft een prijs van € 90,-. In totaal is het pak dus ongeveer € 210,-. Ben je op zoek naar een goedkoper Engeland pak of shirt? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwste Engeland trainingskleding in de NIKE SHOP!