5 oktober 2018

Nike lanceert vette NIKE F.C. voetbalshirts 2018-2019

Nike heeft de nieuwe NIKE FC collectie voor deze herfst en winter deze week gepresenteerd! Deze nieuwe collectie bevat ook weer speciale Nike FC voetbalshirts. Het verhaal van Nike FC is bekend! Een aantal jaar geleden presenteerde het merk voor het eerst een speciale collectie voor Nike FC. Het is een denkbeeldigde club van helden, die sinds de WK finale van 1994 in Pasadena symbool staan voor aanvallend en creatief voetbal. Dit karakter komt helemaal terug in de fashionlijn van Nike FC, welke tegenwoordig niet alleen meer uit voetbalshirts en t-shirts bestaat, maar ook uit een joggingspak en trainingspak. Wil je alles weten over het nieuwe thuisshirt en uitshirt van Nike FC? Check hieronder de details!

NIKE F.C. thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Nike FC thuisshirt voor 2018-2019 lijkt één van de beste voetballers van de wereld, die ook bij NIKE onder contract staat: Cristiano Ronaldo. Het NIKE F.C. Thuisshirt is namelijk geheel in stijl van het voetbalshirt van Juventus. Het voetbalshirt heeft namelijk de iconische, zwarte en witte, verticale banen over het tenue. Daarnaast bevat het voetbalshirt de kenmerken van het Nike Vapor template. Het shirt is namelijk uitgerust met een diagonale hals, die naar het midden recht loopt. De swoosh van Nike prijkt in het goud op de rechter borst en de linker borst is uitgerust met het vette logo van NIKE FC. Dit logo wordt gekenmerkt door de N, F en C, die door elkaar heenlopen. Om deze letters staat de tekst: ''Sem Risco Não Há Vitória.'' Dit is de slogan van de denkbeeldigde club en betekent: ''Zonder risico geen overwinning.'' De naam van de club versiert het midden van het tenue en aan de binnenkant en achterkant van de hals prijkt een zwarte taping.

NIKE F.C. uitshirt 2018-2019

NIKE F.C. heeft dit seizoen maar liefst vier verschillende uitshirts. Het uitshirt is namelijk in vier verschillende kleuren uitgebracht, in het wit, leger groen, fel rood en zwart. Deze voetbalshirts hebben hetzelfde template. Dit design wordt gekenmerkt door de flitsende,horizontale strepen over het shirt in twee tinten van de hoofdkleur van het tenue. Deze banen bevatten ook weer de naam van de club! Ook deze tenues bevatten een diagonale hals en aan de binnenkant van de kraag een taping. De logo's van Nike en de denkbeeldige club staan op de borst. De uitshirts van NIKE FC bevatten niet de naam van de club, maar de bekende slogan van het Amerikaanse sportmerk: JUST DO IT! Zo is het. Check ook het nieuwe trainingspak!

Nike FC voetbalshirt bestellen

Check hieronder alle afbeeldingen van de nieuwste NIKE FC collectie voor 2018-2019! Deze shirts kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel en deze shirts zijn ook nog goedkoper dan wat we van voetbalshirts van tegenwoordig gewend zijn. De shirts zijn slechts € 55,- en kan je kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het voetbalshirt in de officiële NIKE SHOP!

of deze winkel!