5 oktober 2018

De super zieke NIKE FC voetbal hoody om in te sporten

NIKE FC heeft weer een super zieke collectie voor de herfst en winter van 2018-2019 uitgebracht. Deze nieuwe collectie bevat nu ook een hoody! Hoodies zijn tegenwoordig helemaal hot. Het is hét fashionitem van dit jaar! Een logisch gevolg is dat de hoodies ook op het voetbalveld of trainingsveld gedragen worden. En zo geschiedde. Nike heeft namelijk onder het label de denkbeeldige club NIKE FC een speciale trainingshoody uitgebracht. En dit past weer perfect bij de filosofie van NIKE FC. De ''club'' werd in 2014 nieuw leven ingeblazen en is sinds het WK van 1994 de community voor creatieve spelers, die staan voor attractief voetbal! Check hieronder alle info over de nieuwe Nike FC polyester hoody!

NIKE FC hoodie om in te trainen

De NIKE FC voetbal hoodie is in twee herfstkleuren uitgebracht, namelijk in het zwart en het leger groen. Beide truien bevatten uiteraard dezelfde kenmerken. Deze trui bestaat uit polyester en dus niet uit katoen, waardoor het een perfect item is om in te trainen. Bovendien heeft Nike de sweaters uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor vochtafvoer, ventilatie en verkoeling of juist verwarming. Alles aan de hoody van NIKE FC is functioneel. Zo zijn de mouwen ook uitgerust met een speciaal stretchmateriaal, zodat je armen perfect kunnen meebewegen met de armen. Helemaal hot is ook de zak aan de achterkant. Dit geeft de een echte streetwear look en deze zak is uitgerust met een speciale strip waarin de naam van Nike Football in verschillende talen is verwerkt. Uiteraard mogen de zakken aan de zijkanten van de trui niet ontbreken, zodat je in de voetbaltrui ook nog eens perfect kunt chillen. Een extra feature van de hoody zijn de duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Dit zorgt voor de fit van een handschoen en ook nog eens dat de hoody nog getailleerder om het lichaam valt. Last but not least heeft de trui een hoge hals met een rits en een trekkoord! Met andere woorden, met de nieuwe Nike hoody kan je perfect voor de dag komen op het voetbalveld!

Wil je helemaal in NIKE FC stijl trainen deze herfst en winter? Check dan ook de nieuwe trainingsbroek van het pak. Deze broek heeft ook verschillende functionele kenmerken, zoals de toelopende fit. De broek valt namelijk strak om de enkels en kuiten. De Nike FC trainingsbroek bevat aan de onderkant enkelritsen en de bovenkant van de broek heeft een tailleband, zodat de broek perfect om je benen valt. De NIKE FC trainingsbroeken zijn beschikbaar in twee kleuren (zwart en groen) en hebben aan de zijkanten een speciale taping met daarin de Nike Football Branding.

De super vette Nike FC collectie voor 2018-2019 bevat niet alleen deze voetbalhoodie, maar ook speciale voetbalshirts en een strak trainingspak! Check hieronder nog meer foto's van de hoody!

NIKE FC hoodie en trainingspak bestellen

De nieuwe NIKE FC hoody kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webwinkels. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De trui heeft een prijs van € 65,- en de trainingsbroek scoor je ook voor deze prijs. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de NIKE FC hoodie in de officiële NIKE SHOP!

of deze winkel!