4 oktober 2018

Het leger groene NIKE FC trainingspak 2018-2019

NIKE FC is weer helemaal terug en wel met een gehele nieuwe collectie, waaronder een nieuw trainingspak! Daarover straks meer. Eerst vertellen we graag nog even kort het verhaal van de denkbeeldige club. Hiervoor gaan we maar liefst 24 jaar terug in de geschiedenis, namelijk naar de WK finale in Pasadena. Maar liefst 10 van de 22 voetballers op het veld speelden destijds op de befaamde Nike Tiempo Premier voetbalschoenen. De denkbeeldigde club NIKE FC is door Nike in 2014 in het leven geroepen voor alle spelers die sinds 1994 staan voor aanvallend en attractief voetbal. Het attractieve komt dan ook altijd terug in de fashionable collectie van het merk. Dit seizoen bevat de collectie ook een nieuw trainingspak! We bespreken alle details van het NIKE F.C. Pak hieronder!

Leger groen NIKE FC trainingsjack en trainingsbroek

Het NIKE F.C. traininingspak is perfect om deze winter in te trainen, maar staat ook niet mis op straat! De kleur van het nieuwe pak staat overigens ook niet mis bij de tijd van het jaar. Het pak is namelijk overwegend leger groen en bestaat uit een trainingsjack en een strakke trainingsbroek. Het jack is legroen en bevat een hoge hals. Op de borst prijken de logo's van Nike en de NIKE FC. Het NIKE FC logo heeft het iconische design. Het embleem wordt namelijk gekenmerkt door de initialen van de club, die door elkaar heenlopen en rondom deze initialen staat de leus van de club: ''Sem risco na há vitória.'' Dit betekent: ''Zonder risico geen overwinnig.'' Zoals het een echte topclub betaamd, bevat het logo ook nog eens sterren. Een speciale graphic is door Nike aangebracht op de mouwen. Deze bevatten namelijk een speciale print van ''Nike Football'' in verschillende talen. We gaven het al aan, het pak is namelijk niet alleen fashionable, het is ook nog eens super functioneel. Nike heeft aan het jack een extra band toegevoegd. Deze nylon band bevindt zich ter hoogte van de borst en stoot water af. De onderkant van het NIKE FC trainingsjack bevat een elastische band, waardoor het trainingsjack altijd strak om het lichaam valt. Bovendien is het jack uitgerust met geribte boorden en zijn de zijkanten uitgerust met zakken.

De Nike FC trainingsbroek heeft dezelfde kleur als het jack en bevat aan de zijkanten een speciale taping, waarin de naam van het merk weer in verschillende talen verwerkt is. Op de broek prijken ook de logo's van de club en Nike en verder bevat de broek de kenmerken die we van de performance broeken van Nike gewend zijn. Dit zijn onder andere de volgende kenmerken:

  • De bovenkant van de NIKE FC trainingsbroek bevat een tailleband van een stevig materiaal, zodat de perfecte fit gegarandeerd is.
  • De trainingsbroek van Nike heeft een toelopende pasvorm. Dit betekent dat de broek vooral strak om de kuiten en enkels valt, waardoor je ook voldoende bewegingsvrijheid hebt.
  • De onderkant van de NIKE FC trainingsbroek bevat enkelritsen. Hierdoor kan je de broek makkelijk over je sneakers en voetbalschoenen aan en uit doen.
  • De gehele trainingslijn is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.
  • Ook de trainingsbroek bevat ritszakken, waarin je je spullen veilig op kunt bergen.

Check hieronder de foto's van het nieuwe fashionable trainingspak van NIKE FC. Deze nieuwe collectie bevat ook nieuwe voetbalshirts voor 2018-2019, waarmee je perfect de blits kunt maken.

NIKE FC trainingspak bestellen

Het NIKE FC trainingspak kan je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Dit kan in de onderstaande winkels in de maten S, M, L, XL en XXL. Het jack heeft een prijs van € 65,- en de broek heeft een prijs van € 60,-. Check in deze shops ook andere, vette NIKE FC producten. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het NIKE FC trainingspak in de officiële NIKE SHOP!

of deze winkel!