Nike lanceert super ziek Nike FC anthem trainingsjack of sweater

We kwamen een super gaaf NIKE FC trainingsjack/voetbalshirt tegen. Nike noemt het zelf een voetbalshirt, maar door de rits heeft het ook alles weg van een trainingsjack. Qua looks kan het zelfs doorgaan voor een kogelvrij vest of een matrozenjack. Geef het een naam! Het item ziet er in ieder geval super gelikt uit en kan zo door als anthem trainingsjack van het merk. Wij zouden het in ieder geval niet erg vinden als de spelers van clubs als Barcelona, Paris Saint Germain, Tottenham Hotspur en alle andere clubs waarvan het Amerikaanse sportmerk kledingsponsor is, in een zelfde soort shirt/jack komend seizoen het veld zouden betreden. Voor wie nog niet bekend is met NIKE FC. Dit is een door Nike in 1994 opgerichte, imaginaire voetbalclub, waarbij mode en voetbal hand in hand gaan.

Zwarte en blauwe Nike FC sweater

In de Nike FC collectie zien we dan ook vaak items die een tikkeltje modieuzer zijn dan de trainingskleding die door de verschillende clubs gedragen wordt. Je moet ervan houden! Dat is iets wat we doen en daarom mogen we dit item niet onbesproken laten. Het jack/voetbalshirt heeft de looks van een sweater maar bevat over het midden een rits, waardoor het perfect verder kan als anthem trainingsjack. Naast deze rits bevindt zich aan de linkerkant een groot vlak met een opbergzakje. Uniek aan dit extra vlak op de sweater is dat je dit deel met klitteband eraf kunt halen. Het idee hierachter is dat je in een op een jack lijkend voetbalshirt het veld betreed om daarna in je voetbalshirt of training top verder te gaan. Dit sluit perfect aan op de streetwear gedachte van Nike FC. De trui is verder uitgerust met een ronde hals en op de rechter borst prijkt de swoosh van Nike. De linker borst is uitgerust met een speciale tag. In deze tag is de leus van de ''club'' verwerkt: ''Sem Risco Nao Ha Vitoria -(Zonder risico geen overwinning) Designed to the exact specifications of Championship Athletes.'' Ook deze tag kan van de trui verwijderd worden. Bij dit de top wordt een extra tag geleverd met daarin het Nike FC logo met drie sterren. De sweater is verder gemaakt van een combinatie van polyester en spandex, waardoor het een ideale pasvorm heeft.

Check hieronder nog meer foto's van dit super gave voetbalshirt/sweater/jack, dat door Nike zowel in het donkerblauw als zwart is uitgebracht! Wij hopen van harte dat we dit jack meer terug zien op de voetbalvelden volgend seizoen!

Nike FC sweater en trainingsjack kopen

Deze nieuwe Nike FC sweater of jack kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan alleen voor volwassenen. De prijs van dit product is € 65,- en deze is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwe NIKE sweater in deze SHOP! 

of deze SHOP!