Het Nike FC trainingspak voor vrouwen

Nike FC kan niet achterblijven en gaat dit jaar, het jaar waarin het WK vrouwenvoetbal plaats vindt, ook op de damestour! Een dames trainingspak in het assortiment van de imaginaire club van Nike mag dan ook dit jaar niet ontbreken en is door het Amerikaanse sportmerk vandaag ook gelanceerd. Alle items van Nike FC staan bekend om de modieuze look en in dat rijtje kan het nieuwe Nike FC dames trainingspak ook toegevoegd worden. Nike heeft het pak in twee nieuwe colourways uitgebracht. Check!

Zwart en goud Nike FC dames training top en trainingsbroek

Allereerst is het nieuwe Nike FC dames trainingspak gemaakt van een ander materiaal dan we gewend zijn. Normaliter bestaan de trainingspakken met name uit polyester of een combinatie van polyester en katoen. Dit vrouwen trainingspak bestaat voor 93% uit nylon en 7% uit spandex. Dit zorgt ervoor dat de training tops van de nieuwe pakken een gekreukte en daarmee ook een vintage look hebben. Een ander voordeel hiervan is dat de training top makkelijk opgevouwen of eigenlijk opgepropt kan worden in de daarvoor bestemde zakken, zodat je het overal mee naartoe kunt nemen. Ook de fit van de trainingstrui is anders. De pasvorm is namelijk veel korter en valt net boven de heupen. Qua design heeft het pak ook een vintage look. De tops zijn in het zwarte en rosé gold uitgebracht en hebben een hoge hals. De rits loopt ongeveer tot het midden de sweater en aan de zijkanten van de rits verschijnt de tekst ''Nike Football'' in verschillende talen. De rechterborst is uitgerust met een witte swoosh van Nike en de onderkant van de mouwen bevatten de naam van de door Nike in 1994 opgerichte, niet bestaande voetbalclub.

De trainingsbroek van de nieuwe Nike FC vrouwen trainingspakken hebben dezelfde kleuren als de trainingstrui en zijn ook gemaakt van het lichte, elastische nylon. De zijkanten van de trainingsbroek bevatten dezelfde taping als de taping naast de rits van de top. De trainingsbroeken van Nike hebben traditioneel een strakke fit. Met name rond de enkels en kuiten valt de trainingsbroek strak om de benen. De zijkanten van de vrouwen trainingsbroek van Nike FC zijn voorzien van zakken en ook de achterkant van de broek bevat een zak om spullen in op te bergen. De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met ritsen, zodat je de broek makkelijk over je sneakers of voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Uiteraard zijn de pakken ook weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, waardoor het pak perfect is om in te sporten, maar natuurlijk ook om casual te dragen.

Check hieronder de eerste afbeeldingen van de Nike FC dames pakken en check bovendien de Nike FC vrouwen voetbalshirts! 

Nike FC vrouwen trainingspak bestellen

Het nieuwe Nike FC dames trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Zowel de trainingstrui als de trainingsbroek zijn beschikbaar in de maten XS, S, M, L en XL. De prijs van de trainingstrui is € 65,- en de prijs van de trainingsbroek is € 60,-. Check in deze winkels ook nog tal van andere Nike FC producten! Directe levering

Bestel de nieuwe Nike FC dames trainingspakken in deze SHOP

of deze winkel!