24 januari 2018

Nike lanceert grijs Tottenham Hotspur tech fleece pak voor 2018

Tottenham Hotspur en Nike hebben opnieuw een tech fleece pak gelanceerd. Eerder lanceerden de club en Nike al een tech fleece pak in december. Het pak heeft nu een geheel nieuwe kleurstelling gekregen. Waarschijnlijk zijn de pakken zo populair dat er direct een tweede tech fleece joggingspak is gelanceerd. Nike introduceerde het tech fleece concept dit seizoen overigens pas voor het eerst bij clubs. De tech fleece pakken bestaan namelijk al een aantal jaar. Dit seizoen is het echter voor het eerst dat deze ook met de logo’s van clubs zijn gelanceerd, waarvan Nike kledingsponsor is. Het pak wordt door de spelers van Tottenham vanaf nu gedragen rondom de wedstrijden en trainingen van de club. Het is het perfecte pak om in te chillen! Lees hieronder waarom!

Grijs Tottenham Hotspur Nike tech fleece vest 2018

Het Tottenham Hotspur tech fleece pak bestaat dit jaar opnieuw uit een vest en een joggingsbroek. Het vest wordt door Nike een tech fleece windrunner genoemd. Het vest heeft dan ook alle kenmerken van de bekende windjacks van Nike. Zo is het Tottenham Hotspur tech fleece jack uitgerust met een hoge capuchon, waarin je je perfect kunt verbergen als je nergens zin in hebt. Daarnaast bevat het jack op het midden van de borst de zogenaamde chevron. De chevron is iconisch voor de winrunners van het Amerikaanse sportmerk. In 1978 werd door Nike voor het eerst de windrunner geïntroduceerd als eyecatcher van de kledinglijn van het merk. Ook toen bevatten de jacks al de driehoek over de borst. Veertig jaar na dato is deze niet meer weg te denken en dus ook niet op het tech fleece vest van Tottenham Hotspur. Verder is het vest geheel grijs. Deze kleur wordt door Nike ‘’CARBON HEATHER genoemd.’’ De linker borst van het jack is uitgerust met de swoosh van Nike in het licht blauw. Deze kleur wordt door Nike ‘’LIGHT ARMORY’’ genoemd en is dezelfde kleur blauw als het Tottenham Hotspur trainingspak van 2018. De andere borst bevat het logo van de Londense club. Verder bevat de capuchon twee touwtjes. Met deze touwtjes kan de pasvorm aangepast worden. De mouwen van de tech fleece windrunner van Tottenham Hotspur zijn raglanmouwen. Dit concept heeft Nike ook doorgevoerd in de functionele kleding. De raglanmouwen vallen strak om de armen en bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen, zodat iedereen dit het vest draagt ook voldoende bewegingsvrijheid heeft. De achterkant van het vest is net wat langer en dit biedt net wat extra bescherming. Bovendien geeft het het jack een fashionable uitstraling. Het vest bestaat voor 66% uit katoen en 34% uit polyester. Deze combinatie zorgt ervoor dat het jack lekker zacht aanvoelt en je lekker warm houdt. Het is dus perfect om in te chillen!

Grijze Tottenham Hotspur tech fleece broek 2018

De Tottenham Hotspur tech fleece joggingsbroek voor 2018 heeft nagenoeg dezelfde kenmerken als het vest. De broek bestaat ook voor 66% uit katoen en 34% uit polyester. Verder is deze broek ook geheel grijs. Kenmerkend aan de tech fleece broeken is de toelopende pasvorm. Dit betekent dat de broek vooral strak om de kuiten en enkels valt. De zijkanten van de broek bevatten open zakken. Dit betekent dat deze geen rits hebben. De bovenkant van de broek is uitgerust met een elastische tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Uiteraard mogen de swoosh van Nike en de het logo van de in 1882 opgerichte club niet ontbreken.

Dit pak wordt door de spelers van de club van manager Pochettino gedragen tot en met het einde van het seizoen 2017-2018. Pas medio augustus/september lanceren Nike en Tottenham Hotspur weer een nieuw tech fleece pak. Het is namelijk het ideale pak om vooral in de hersft- en wintermaanden in te chillen. Check ook het zwarte Tottenham Hotspur tech fleece pak voor 2018.

Tottenham Hotspur Nike tech fleece pak bestellen

Het grijze Tottenham Hotspur Nike tech fleece trainingspak kan je alleen voor volwassenen bestellen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. Het vest en de joggingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. Beide items zijn echter wel wat prijzig. Dan heb je wel wat! Het vest heeft een prijs van € 120,- en de broek heeft een prijs van € 90,-. Wil je andere en goedkopere Tottenham Hotspur producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe pak van Tottenham Hotspur direct in deze SHOP!

of DEZE WINKEL