16 juli 2012

Newcastle United thuisshirt 2012/2013

De nieuwe Newcastle United thuisshirts 2012-2013 zijn officieel bekend gemaakt door de club uit de gelijknamige stad. Newcastle Utd speelde voor het eerst in dit voetbalshirt in de oefenwedstrijd tegen Chemniter FC. In dit voetbalshirt speelt Newcastle United bovendien de Premier League en Europa League thuiswedstrijden gedurende het hele seizoen 2012/2013. Het nieuwe Newcastle shirt wordt gekenmerkt door de vier verticale witte banen en de drie vertciale zwarte banen over het shirt. Deze banen worden afgebroken ter hoogte van de schouders. De mouwen hebben ook een zwart/wit gebaand design.

Verder is het shirt voorzien van een klassieke vintage hals met knoopjes. Het logo van teamkledingsponsor Puma staat op de rechter borst en de mouwen in het goud. De linker borst is voorzien van het Newcastle United logo en over de breedte van het midden van het shirt staat de nieuwe hoofdsponsor Virgin Money.

De nieuwe Newcastle United tenues worden gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met een witte strip aan de zijkanten. Ook het logo van Newcastle en PUMA staat op het short. De kousen van het thuistenue zijn geheel zwart en bevatten het loog van PUMA en de initialen van de club: NUFC. Check hieronder de foto's van het nieuwe Newcastle United thuisshirt. Dit shirt kan je evenals de nieuwe uitshirts, trainingspakken, T7 jacks, trainingsshirts, retro shirts en tenues kopen in de online voetbalshop van Subside Sports. Officiƫle printing is mogelijk!

Koop het hier! & geef je mening hieronder!

Newcastle United thuisshirt 2012/2013