Het nieuwe Newcastle United 3e shirt/tweede uitshirt voor het seizoen 2011/2012 is vandaag officieel bekend gemaakt via de website van de club met de campagnenaam: ''Back in Black''. Waren de uitshirts van Newcastle United vorig seizoen nog wit en blauw, het nieuwe 3e shirt is geheel zwart. Verder wordt het Newcastle United shirt gekenmerkt door de twee diagonale witte lijnen, een ter hoogte van de rechterschouder, een van de linkerschouder diagonaal naar de zijkant van de rechterborst. Dit zijn dezelfde lijnen als die van het Feyenoord uitshirt.

Op de linkerborst staat het logo van ‘’The Magpies’’ en op de andere borst het logo van Puma. Het logo van Puma staat in het goud ook op beide mouwen. Hoofdsponsor Northern Rock staat op het midden van het shirt. Newcastle United speelde gedurende de seizoenen 2000/2001 en 2003/2004 ook al in een zwart uitshirts, seizoenen waarin Sir Bob Robson trainer was van ‘’Toon Army’’

 

Het broekje dat bij het derde tenue van Newcastle United hoort, is ook geheel zwart en bevat zowel het logo van Puma als van Newcastle United. De kousen, die bij het thuisshirt worden gebruikt, worden ook gebruikt bij het derde tenue. Check hieronder de foto’s van het Newcastle United 3e shirt 2011/2012. Deze kan je vanaf nu kopen in de voetbalshop van Subside Sports.

 

Koop het hier!