12 februari 2016

New England Revolution thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe New England Revolution thuisshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door Adidas en de Amerikaanse club. In dit voetbalshirt speelt New England Revolution de Major League Soccer thuiswedstrijden in het Gillette Stadion in Foxborough gedurende dit seizoen. Zoals van alle clubs in de MLS is Adidas kledingsponsor van New England Revolution.

New England Revolution thuis shirt en tenue 2016-2017

Het design van het nieuwe New England Revolution voetbalshirt lijkt gebaseerd te zijn op het design van het voetbalshirt van de Hamburger SV enerzijds en ook deels op het thuisshirt van Paris Saint Germain. Het voetbalshirt is navy blauw en bevat een rode en witte verticale baan over het midden van het shirt. Deze banen lopen spits af en worden onderbroken door het logo van hoofdsponsor UHC United Healthcare. De linker borst bevat het embleem van de club en de andere borst het logo van Adidas. De mouwen bevatten een dunne witte strip aan de onderkant en verder is het shirt uitgerust met een v-hals. Over de zijkanten van het voetbalshirt van New England Revolution lopen rode Adidas strepen en de rechter onderkant van het shirt is uitgerust met een label met daarin het logo van de club. Het nieuwe tenue van New England Revolution wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode Adidas strepen. De kousen van het tenue zijn overwegend blauw met aan de bovenkant een rode band. Op de kousen staat de tekst: ''REVOLUTION''. Check hieronder de foto's van de tenues van New England Revolution.

Het nieuwe voetbalshirt van New England Revolution kan je vanaf nu kopen in de online shop van Subside Sports, evenals andere voetbalshirts van Major League Soccer teams! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking.

New -england -revolution -thuisshirt -2016