Het nieuwe Napoli uitshirt voor het seizoen 2012/2013 is vandaag officieel bekend gemaakt door Macron en de club uit Napels. Een dag eerder werd het thuisshirt al bekend gemaakt. Het nieuwe uitshirt van Napoli zal gedragen worden in de Europa League en Serie A uitwedstrijden gedurende het seizoen 2012/2013. Het uitshirt van Napoli heeft vrijwel hetzelfde design als het nieuwe thuisshirt van de club, maar is overwegend navy blauw. Ook het uitshirt wordt dit jaar gekenmerkt door de vintage V-hals. Deze V-hals heeft een blauw-wit gestreept design en is voor een derde geheel licht blauw. Ook de onderkant van de mouwen hebben een licht blauw/wit gestreept design, evenals de zijkanten van het shirt.

Over het midden van de borst staat het logo van hoofdsponsor Lete met daaronder het logo van subsponsor MSC. De rechter borst is voorzien van het logo van Macron met daarboven de COPA Italia badge, ter ere van het winnen van de Italiaanse beker in 2012. De andere borst bevat het logo van Napoli. De trademarks van het Italiaanse merk Macron zijn te vinden op beide schouders. De achterkant van het shirt is voorzien van de naam van de club: SSC Napoli!

De Napoli uitshirts 2012/2013 worden gecompleteerd door een navy voetbalbroekje. Ook het logo van de club en teamkledingsponsor Macron staan op de shorts. De kousen zijn overwegend navy blauw en bevatten bovendien band aan de bovenkant, welke ook het navy blauw/licht blauw gestreepte design heeft. Het midden van de kousen zijn bovendien voorzien van een brede licht blauwe band. Check hieronder de foto's van het nieuwe Napoli uitshirt 2012-2013. Dit voetbalshirt kan je evenals het nieuwe thuisshirt van Napoli en de Napoli trainingsshirts en trainingspakken kopen in de online voetbalshop van Subside Sports. Officiële bedrukking is mogelijk!

Koop het hier!

Napoli uitshirt 2012/2013

Napoli uitshirt 2012-2013

Napoli uitshirt 2012-2013

Napoli uitshirt 2012-2013