Na het Europese uitshirt van Napoli is ook het andere uitshirt van Napoli voor het seizoen 2011/2012 bekend gemaakt. In dit uitshirt speelt SSC Napoli de uitwedstrijden in de Serie A gedurende het seizoen 2011/2012. Het is uitshirt van Napoli is overwegend carbon/grijs en wordt verder evenals het thuisshirt en Europese uitshirt gekenmerkt door de lichtblauwe details. Zo is de opstaande kraag lichtblauw, inclusief een wit lijntje. Ook de hals is lichtblauw en rond met daaronder een V-design. Daarnaast zijn de meshpanelen aan de zijkanten van het shirt en de onderkant van de mouwen lichtblauw. Op de linkerborst van het Napoli shirt is het logo van ''Partenopei'' geborduurd en op de andere borst staat het logo van Macron.

Hoofdsponsor Lete staat op de borst en co-sponsor MSC op het midden van het shirt. Verder kent het shirt een aantal opvallende clubdetails. Zo is binnenin de kraag een authentiek logo van Napoli te vinden, welke de tekst ''Hard Play'' bevat. Daarnaast staat achterop de kraag de naam van de club: SSC Napoli.

Het Napoli uittenue wordt gecomplementeerd door een navy blauw broekje en navy blauwe kousen. Check hieronder de foto's van het nieuwe Napoli uitshirt 2011/2012. Dit voetbalshirt kan je, evenals de Napoli thuisshirts en Europese uitshirt vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.

 

Koop het hier!

 

Napoli uitshirt 2011-2012

 

Napoli uitshirt 2011-2012

 

 

 

Napoli shirt 2011-2012

 

Napoli uitshirt back 2011-2012