3 mei 2016

Millwall uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Millwall shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door de nieuwe kledingsponsor Errea en de Engelse club. In dit nieuwe shirt speelt Millwall de uitwedstrijden in de Football League One, FA Cup en League Cup gedurende komend seizoen. Errea is vanaf komend seizoen de nieuwe kledingsponsor van de Engelse club en heeft een ander Italiaans merk (Macron) vervangen. We bespreken hieronder kort het design van het nieuwe shirt van Millwall.

Millwall shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Millwall voetbalshirt heeft een klassiek en vintage design en is geheel geel. Het shirt wordt gekenmerkt door de brede horizontale banen in twee tinten geel over het uitshirt. De banen zijn enerzijds een hele lichte tint geel en anderzijds een wat donkerdere tint. Verder bevat het shirt een crew neck met daaronder drie knoopjes, waardoor het shirt een echte retro uitstraling heeft. De rechter borst bevat het logo van kledingsponsor Errea en de andere borst bevat het logo van de in 1885 opgerichte club. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een geel short met aan de onderkant van de pijpen een witte strip. Bovendien staan op de Millwall shorts de logo's van Errea en de club, die haar thuiswedstrijden speelt in The Den in Londen. De kousen hebben een wit en geel gestreept karakter. Check hieronder de foto's van het nieuwe Millwall uittenue voor 2016-2017, waarin sterren als O'Brien, Gregory, Morison en Thompson gedurende komend seizoen schitteren.

Millwall voetbalshirt kopen

Het nieuwe Millwall voetbalshirt voor 2016-2017 kan je kopen in de onderstaande shops. De prijs van het nieuwe shirt van de Engelse cultclub is ongeveer € 80,-. Uiteraard kan je daar je shirt ook laten voorzien van de officiële bedrukking van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd.

Wil je het Millwall voetbalshirt kopen? Check het hier of hier

Of check de legendarische Millwall retro shirts van Captain Morgan bij Sportus.nl

Millwall -uitshirt -2016-2017 (1)