20 juni 2016

Millwall FC thuisshirt 2016-2017

Het Millwall FC thuisshirt 2016-2017 is officieel gelanceerd door de Engelse League One club Millwall FC en kledingsponsor Errea. Het shirt is gelanceerd onder de slogan #feelyourpassion. In dit voetbalshirt zal Millwall FC de League One, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in het seizoen 2016-2017. Thuishaven van Millwall FC is The Den. Errea zal vanaf komend seizoen de functie van kledingsponsor op zich nemen. In het afgelopen seizoen had Macron nog deze rol. Het nieuwe thuisshirt van 'The Lions' kent een klassiek uiterlijk. Meer over het design van het voetbalshirt waar spelers als Morison, Furguson en Gregory in zullen schitteren vind je hieronder!

Millwall FC thuistenue 2016-2017

Het nieuwe Millwall FC thuisshirt bevat verticale blauwe en witte banen. De kleur van het blauw is donker. Dit design loopt ook door op de mouwen. De uiteiden van de mouwen zijn Tevens kent het voetbalshirt gouden details. Zo is de kraag van de polo-kraag goud. Daarnaast zijn hierop ook blauwe details zichtbaar. In de binnenkant van deze klassieke kraag is de bijnaam 'The Lions' in blauwe belettering zichtbaar. De linkerborst wordt versierd met een eveneens klassiek Millwall FC logo dat ook gouden details bevat. Dit sluit uitstekend aan op het design van het voetbalshirt. De rechterborst kent een goud Errea logo. Het logo van hoofdsponsor WT komt terug op het midden van het shirt. Check hieronder de foto's van het nieuwe Millwall FC tenue.

Millwall FC 2016-2017 voetbalshirt kopen

Dit voetbalshirt kan je vanaf medio juli 2016 kopen in de online shop van Subside Sports. Wil je het shirt eerder scoren? Stuur ons gerust een e-mail en wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Check bij Subside Sports ook andere voetbalshirts van Engelse clubs. Directe levering!

Millwall FC Thuisshirt 2016-2017