16 december 2019

Mexico uitshirt 2020-2021

Het nieuwe uitshirt van Mexico is vandaag officieel gelanceerd door adidas en de Mexicaanse voetbalbond. Dit is het uitshirt waarin het  elftal van bondscoach Gerardo Martino speelt tijdens de uitwedstrijden in de kwalificatiereeks ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar gedurende de periode 2020-2021. Ook deze jaargang is adidas weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van Los Tricolores. Deze functie heeft het merk sinds 2007. Beide partijen hebben een langdurig contract.

Mexico uit shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe uitshirt van het Mexicaanse elftal is gebaseerd op het nieuwe adidas Condivo 20 template. Ook de nieuwe voetbalshirts van Colombia en Argentinië hebben dit template. Kenmerkend aan dit template is de all-over camouflage achtige print. Deze kunstzinnige print staat zowel op de voorkant als op de achterkant van het nieuwe Mexico voetbalshirt. Het shirt heeft wit als basiskleur en de print heeft net een iets donkerdere tint. Verder bevat het nieuwe uittenue van Mexico de andere kleuren van de vlag van het land: rood en groen. Deze kleuren komen zowel terug in de bies aan de onderkant van de mouwen als in de drie strepen van adidas. De rechter schouder van het tenue is namelijk uitgerust met drie groene adidas strepen en de andere schouder bevat drie rode adidas strepen. De bies aan de onderkant van de rechtermouw is uitgerust met twee brede groene banen met daartussen een subtiele witte streep. De andere mouw bevat twee rode banen. Het adidas logo op de rechterborst is groen en op de andere borst prijkt het embleem van de Mexicaanse voetbalbond, de Federación Mexicana de Fútbol Asociación (FMF). Een ander kenmerk van het adidas Condivo 20 template is de adidas EQT V-hals. Ook het nieuwe Mexico tenue is uitgerust met deze V-hals, welke geïnspireerd is door de hals van de adidas voetbalshirts in de jaren '90.

Het nieuwe Mexico uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode en groene adidas strepen. Op de broekjes staan ook de logo's van adi en de voetbalbond. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie. De authentic tenues van Mexico zijn uitgerust met de HeatReady technologie en de replica voetbalshirts zijn uitgerust met de AeroReady technologie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Mexico tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers Lozano, Javier Hernandez, Jiménez, Antuna, Herrera, Alvarez, Guardado, Lainez en nog meer sterspelers.

Mexico voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Mexico uitshirt voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176) voor kinderen. De voetbalbroekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In deze shops heb je de mogelijkheid het Mexico tenue te laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt.

Bestel je Mexico voetbalshirt altijd in deze winkel!  (inclusief goedkope t-shirts)