27 november 2019

Mexico uitshirt 2020-2021 uitgelekt

Het nieuwe uitshirt van Mexico is vandaag via verschillende websites uitgelekt. Als dit ook daadwerkelijk het nieuwe tenue van het Mexicaanse voetbalelftal wordt, dan speelt het elftal van bondscoach Gerardo Martino met name tijdens de uitwedstrijden in de kwalificatiereeks ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar gedurende de periode 2020-2021. Ook deze jaargang is adidas weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van Los Tricolores. Deze functie heeft het merk sinds 2007. Beide partijen hebben een langdurig contract.

Mexico uit shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe uitshirt van het Mexicaanse elftal is gebaseerd op het nieuwe adidas Condivo 20 template. Ook de nieuwe voetbalshirts van Colombia en Argentinië hebben dit template. Kenmerkend aan dit template is de all-over camouflage achtige print. Deze kunstzinnige print staat zowel op de voorkant als op de achterkant van het nieuwe Mexico voetbalshirt. Het shirt heeft wit als basiskleur en de print heeft net een iets donkerdere tint. Verder bevat het nieuwe uittenue van Mexico waarschijnlijk de andere kleuren van de vlag van het land: rood en groen. Deze kleuren komen zowel terug in de bies aan de onderkant van de mouwen als in de drie strepen van adidas. De rechter schouder van het tenue is namelijk uitgerust met drie groene adidas strepen en de andere mouw bevat drie rode adidas strepen. De bies aan de onderkant van de rechtermouw is uitgerust met twee brede groene banen met daartussen een subtiele witte streep. De andere mouw bevat twee rode banen. Het adidas logo op de rechterborst is groen en op de andere borst prijkt het embleem van de Mexicaanse voetbalbond, de Federación Mexicana de Fútbol Asociación (FMF). Een ander kenmerk van het adidas Condivo 20 template is de adidas EQT V-hals. Ook het nieuwe Mexico tenue is uitgerust met deze V-hals, welke geïnspireerd is door de hals van de adidas voetbalshirts in de jaren '90.

Het nieuwe Mexico uittenue wordt waarschijnlijk compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode en groene adidas strepen. Op de broekjes staan ook de logo's van adi en de voetbalbond. De kousen hebben waarschijnlijk ook deze kleurencombinatie. Of dit ook echt het nieuwe uitshirt van Mexico wordt, weten we pas medio maart. Dan wordt dit nieuwe tenue door adidas en de bond gelanceerd en wordt het tenue direct gedragen door spelers als Lozano, Javier Hernandez, Jiménez, Antuna, Herrera, Alvarez, Guardado, Lainez en nog meer sterspelers.

Mexico voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Mexico uitshirt voor 2020-2021 kun je dus ook pas vanaf april 2020 bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176) voor kinderen. De voetbalbroekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In deze shops heb je de mogelijkheid het Mexico tenue te laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt.

Bestel je Mexico voetbalshirt altijd in deze winkel!  (inclusief goedkope t-shirts)

Mexico uitshirt 2020-2021