Mexico uitshirt 2024-2025 ode aan Azteken en Maya's!

Het nieuwe adidas Mexico uitshirt 2024-2025 is weer een pareltje! De designers van adidas toveren de Mexico voetbalshirts de laatste jaren om tot ware kunstwerken en daar is dit seizoen niks van gelogen. Het nieuwe tenue wordt door het Mexicaanse voetbalelftal (mannen en vrouwen) gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Copa America van 2024 en tijdens de oefeninterlands ter voorbereiding op het WK van 2026 in eigen land.

Opnieuw een opvallend patroon! 

De basiskleur van het adidas Mexico uitshirt 2024-2025 is lichtgroen en opnieuw bevat het voetbalshirt een oogverblindende all-over print, geïnspireerd door het culturele erfgoed en de toekomst van Mexico. Het patroon wordt gekenmerkt door verschillende geometrische vormen, gebaseerd op oude Azteekse en Maya beschavingen. In de print zien we bijvoorbeeld architecturale pareltjes van de Azteken, waaronder de huid van de Quetzalcoatl. Met dit patroon wordt er door adidas een eigentijdse twist toegevoegd aan de culturele wortels van het land!  Qua template heeft het Mexico uitshirt alle kenmerken van het nieuwe adidas TIRO24 template. Dit template is geïnspireerd door het adidas Teamgeist template van 2006 en wordt gekenmerkt door de golven op de zijkanten van het tenue. De golven op het Mexico uitshirt zijn fel groen. Dit is ook de kleur van de adidas trademark strepen op de schouders van het voetbalshirt. De rechterborst bevat het adidas performance logo in het zwart en de andere borst het logo van de Mexicaanse voetbalbond, de Federación Mexicana de Fútbol Asociación (Femexfut). Een speciaal detail bevindt zich nog op de achterzijde van het tenue. Hier staat weer een graphic van de zogenaamde Quetzalcoatl (Gevederde slang). 

Het Mexico uittenue wordt compleet gemaakt door een lichtgroen voetbalbroekje met aan de zijkanten een diagonale fel groene band. Op het voetbalbroekje onbtreken de adidas strepen, maar staan wel de logo’s an adidas en de Mexicaanse voetbalbond in het groen. De sokken van het uittenue zijn ook lichtgroen en bevatten op de voorkant de letters van de voetbalbond (FMF) en het adidas logo. Op de achterzijde van de sokken bevindt zich een fel groene diagonale baan.

Mexico uitshirt bestellen

Het adidas Mexico uitshirt 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels! Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het voetbalshirt € 99,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 74,95. In deze winkels kun je het Mexico uitshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. 

Mexico uitshirt 2024-2025 ode aan Azteken en Maya's!
Mexico uitshirt 2024-2025 ode aan Azteken en Maya's!
Mexico uitshirt 2024-2025 ode aan Azteken en Maya's!
Mexico uitshirt 2024-2025 ode aan Azteken en Maya's!
Mexico uitshirt 2024-2025 ode aan Azteken en Maya's!