Mexico trainingspak 2022-2023

Het Mexicaanse voetbalelftal draagt tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de interlands in 2022-2023 een gloednieuw trainingspak. Door de hoge temperaturen in Qatar is het waarschijnlijk niet nodig om dit trainingspak tijdens het WK te dragen. Het trainingspak bestaat opnieuw uit een training sweater en een trainingsbroek en heeft bovendien een nieuw template, namelijk het TIRO23 template. Ieder seizoen brengt adidas een update in de standaard templates aan en het Mexico trainingspak 2022-2023 is één van de eerste trainingspakken met dit nieuwe template.

Mexico training sweater 2022-2023

De Mexico training sweater 2022-2023 is overwegend groen (door adidas ''Vivid Green'' genoemd) met donker groene accenten. De mouwen zijn namelijk voor de helft donkergroen (Collegiate Green). Het feit dat de mouwen twee verschillende kleuren hebben is kenmerkend voor het TIRO 23 template. Een ander kenmerk van dit template is dat de drie adidas strepen op de onderkant van de mouwen staan. Op het Mexico trainingspak zijn deze wit. Ook het adidas logo op de rechterborst van de training sweater is wit. Dit betreft het nieuwe adidas performance logo. Het logo bevat alleen nog maar de drie diagonale blokken en niet meer het woordmerk van het Duitse sportmerk. Om deze reden wordt dit logo het 3bar logo genoemd. Op de linkerborst prijkt het logo van de Mexicaanse voetbalbond, de Federación Mexicana de Fútbol Asociación (Femexfut). De zijkanten van de Mexico training sweater bevatten een rode golf en ook dit is iconisch voor het TIRO 23 template. De trainingstrui bevat verder weer een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen hebben aan de onderkant duimgaten. Wanneer je je duimen hierdoor heen doet, valt de trainingstrui nog meer getailleerd. De achterzijde van de Mexico training sweater is iets langer voor de optimale bescherming.

Mexico trainingsbroek 2022-2023

Het adidas Mexico trainingspak 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een donkergroene trainingsbroek, welke alleen ter hoogte van de enkels drie witte adidas strepen bevat. Ter hoogte van de zijkanten van de heupen bevindt zich een groen vlak. Op de trainingsbroek staan ook de logo's van adidas en de Mexicaanse voetbalbond. De Mexico trainingsbroek bevat bovendien de volgende functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek bevat een tailleband, waarmee je zelf naar wens de pasvorm aan kunt passen.

  • De zijkanten van de trainingsbroek bevatten zakken met ritsen om spullen in op te bergen.

  • De Mexico trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de trainingsbroek strak om de enkels en kuiten valt.

  • De broek bevat aan de onderkant enkelritsen, waardoor je de broek nog makkelijker aan en uit kunt doen over je voetbalschoenen of sneakers.

  • Het gehele Mexico trainingspak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe adidas Mexico trainingspak 2022-2023, welke vanaf nu tot begin 2024 gedragen wordt door de spelers van het Mexicaanse voetbalelftal.

Mexico trainingspak bestellen

Het Mexico trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL). De training sweater is € 75,- en de trainingsbroek € 65,-. Check in deze winkels ook de nieuwe Mexico voetbalshirts en andere merchandising. Directe levering! 

Bestel het Mexico trainingspak direct in de officiële adidas SHOP!

of deze SHOP!

of de Mexico fanshop!

Mexico training sweater 2022-2023

Mexico training sweater 2022-2023

Mexico trainingsbroek 2022-2023