Mexico vrouwen voetbalshirts 2023-2024

De Mexicaanse voetbalbond en kledingsponsor adidas hebben vandaag de nieuwe Mexico vrouwen voetbalshirts 2023-2024 gepresenteerd. In deze interlands speelt het Mexicaans vrouwenvoetbalelftal de interlands tijdens de periode 2023-2024. De vrouwen van Mexico hebben zich niet geplaatst voor het WK vrouwenvoetbal in Australië en Nieuw Zeeland. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Mexico dames voetbalshirts. Het Duitse sportmerk heeft sinds 2007 een samenwerkingsverband met de Mexicaanse voetbalbond.

Mexico vrouwen uitshirt 2023-2024

Het Mexico vrouwen uitshirt 2023-2024 heeft een custom made design en wordt dan ook niet door het mannenteam van Mexico gedragen. Het herenteam draagt tijdens de uitwedstrijden dit jaar het Mexico uitshirt 2022-2023. Zoals alle andere adidas vrouwen voetbalshirts is het Mexico dames uitshirt geïnspireerd door de natuur van het land. De all-over print op het Mexico tenue verwijst namelijk naar de huid van van de walvishaai die langs de kust van Mexico leeft. Het voetbalshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de all-over print van citroen groene druppels op de voorkant van het voetbalshirt. Het tenue bevat een witte ronde hals en de adidas trademark strepen op de schouders zijn lichtroze. Dit is ook de kleur van de taping op de zijkanten van het Mexico vrouwen uitshirt. De rechterborst is uitgerust met het adidas performance logo in het zwart. Dit logo betreft het nieuwe adidas performance logo en wordt ook wel het 3BAR logo genoemd. Dit logo wordt door adidas vanaf dit seizoen op alle voetbalshirts gebruikt. De andere borst bevat het logo van de Mexicaanse voetbalbond, de Federación Mexicana de Fútbol Asociación (FMF). Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten lichtroze adidas strepen. De kousen bevatten hetzelfde patroon als het voetbalshirt en hebben aan de bovenkant een witte band met roze adidas strepen. Op de kousen staat ook de naam van het land.

Zoals alle adidas tenues zijn de Mexico vrouwen voetbalshirts 2023-2024 uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Mexico vrouwen voetbalshirt bestellen

De adidas Mexico vrouwen voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) zijn de voetbalshirts € 89,95. In deze winkels kun je de tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook andere Mexico merchandising.

Bestel de nieuwste Mexico voetbalshirts altijd in de adidas SHOP

of deze Mexico fanshop! 

Mexico vrouwen uitshirt 2023-2024

Mexico vrouwen uitshirt 2023-2024