MarathonBet nieuwe hoofdsponsor Lazio Roma vanaf 2018-2019

Lazio Roma heeft een nieuwe shirtsponsor! Vandaag bracht de club uit de Italiaanse hoofdstad naar buiten dat het gokbedrijf MarathonBet de nieuwe hoofdsponsor is van de club. De club prijkt de komende vier maanden op het tenue van SS Lazio. Na 1 januari 2019 is het in de Serie A niet meer toegestaan om met gokbedrijf op het voetbalshirt te dragen. Om deze reden draagt Lazio de nieuwe sponsor alleen tijdens de eerste seizoenshelft van het seizoen 2018-2019 op de nieuwe tenues. Voor clubs en gokbedrijven die al jaren met elkaar samenwerken, is de deadline op 1 juli 2019 gesteld. Dit geldt dus niet voor het contract tussen Lazio Roma en MarathonBet.

Vorig seizoen was Seleco, evenals in de periode 1982-1984, hoofdsponsor van de club en gedurende de periode 2010-2017 was het tenue van Lazio sponsorloos. Het logo van MarathonBet prijkt op het nieuwe thuisshirt net onder de hals en onder de logo's van de club en kledingsponsor Macron. Onder het embleem van de nieuwe hoofdsponsor staat op het shirt de print van de adelaar uit het clublogo van de club die onder leiding staat van trainer Inzaghi. Op het nieuwe uitshirt en 3e shirt komt het logo wel op het midden van het tenue te staan.

Uiteraard hebben we ook nog een reactie van de zijde van MarathonBet. Chief executive Natalia Zavodnik reageert als volgt: ''Een samenwerking met een club met zo'n grote historie benadrukt onze intentie om continue te groeien in Italië en andere landen. We kijken uit naar nieuwe successen van de club in Italië en Europa.''

Dat zal dan snel moeten gebeuren, gezien het contract maar iets meer dan vier maanden duurt. Check ook onze blogs over het nieuwste thuisshirt, uitshirt en Europa League shirt van de Italianen!

Wil je het nieuwste Lazio Roma shirt bestellen? Check het exclusief in deze WINKEL

of DEZE SHOP!