27 juli 2018

Lazio Roma 3e shirt 2018-2019

Macron en SS Lazio hebben een nieuw alternatief uitshirt of 3e shirt gelanceerd. Dit shirt wordt door Lazio Roma gedragen in de Serie A en Coppa Italia uitwedstrijden gedurende 2018-2019. De club uit de hoofdstad van Italië speelt dit seizoen ook in de Europa League. Voor de uitwedstrijden in de Europa League hebben de club en Macron echter een ander uitshirt gelanceerd. Het shirt werd door Macron en Lazio gepresenteerd tijdens de pre-season tour van de club. Check hieronder alle details van het nieuwe 3e shirt.

Zwart SS Lazio 3e shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe 3e shirt heeft hetzelfde template als het vorige week gelanceerde Europa League uitshirt voor 2018-2019. Het shirt is dus ook geïnspireerd door het uitshirt van het seizoen 1999-2000. In dit jaar bestond de club 100 jaar en werd het ook nog eens kampioen van Italië. Daarnaast won SS Lazio de Italiaanse beker in dit seizoen. Het enige verschil met het Europa League shirt is dat het nieuwe 3e shirt overwegend zwart is. Verder bevat het shirt dunne, horizontale strepen en is de borst uitgerust met een licht blauwe band. Deze band loopt door over de mouwen. Ook de gevouwen kraag bevat een licht blauwe band en verder bevat het shirt een y-hals met gouden accenten. Deze gouden details zijn een ode aan de successen van de club in 2000 en natuurlijk ook naar het eeuwfeest achttien jaar geleden. De rechter borst bevat het logo van kledingsponsor Macron en de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk prijken in het licht blauw op de mouwen. Macron en SS Lazio hebben al sinds 2012 een samenwerkingsverband. Deze duurt in ieder geval nog tot 2022. De linker borst is uitgerust met het embleem van de club en de achterkant van het tenue bevat de naam van de club.

Het 3e tenue voor 2018-2019 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een licht blauwe strip. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe SS Lazio shirt voor 2018-2019. Dit shirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als Jordan Lukaku, Immobile, Berisha, Minala, Durmisi, Caceres, Lulic en andere sterspelers. Check ook het nieuwe thuisshirt en Europa League voetbalshirt van het keurkorps van trainer Inzaghi!

Lazio Roma 3e shirt bestellen

Het zwarte SS Lazio uitshirt kan je vanaf medio augustus bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 85,-. De prijs van het tenue voor kinderen is € 70,-. In deze shops kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de sterspelers. Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Lazio Roma shirt in DEZE SHOP!

of scoor het shirt van de jaren '80 in deze SHOP!