12 juli 2018

Lazio Roma thuisshirt 2018-2019

Lazio Roma en Macron hebben het nieuwe thuisshirt voor 2018-2019 officieel gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt SS LAZIO de Serie A, Coppa Italia en Europa League wedstrijden gedurende 2018-2019. Lazio eindigde afgelopen seizoen op een vijfde plaats, waardoor het dit seizoen in de Europa League speelt. Macron is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het shirt van LAZIO. Het Italiaanse sportmerk en de club uit de hoofdstad van Italië hebben sinds 2012 een deal. Deze duurt in ieder geval nog tot de zomer van 2022. Check hieronder alles over het shirt waarin Lazio Roma haar thuiswedstrijden speelt in het Olympisch Stadion in Rome.

Lazio Roma thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Lazio Roma voetbalshirt voor 2018-2019 heeft dit seizoen een iconisch design. Op het midden van het thuisshirt staat namelijk een all-over print van de adelaar uit het clublogo in het navy blauw. Dit is precies hetzelfde design als het shirt ter ere van het 115 jarig bestaan, welke tijdens het seizoen 2015-2016 gedragen werd. Dit design is op zijn beurt weer geïnspireerd door een legendarisch shirt uit eind jaren '80, de ''Maglia Bandiera.'' Dit shirt wordt gezien als één van de meest iconische voetbalshirts uit de Italiaanse clubgeschiedenis. Over de mouwen en een deel van de achterkant van het shirt lopen de vleugels van de adelaar door. Verder is de bovenkant van het shirt geheel wit en onder de adelaar is het shirt licht blauw. De licht blauwe tinten uit de clubkleuren van de club komen ook weer terug in de gevouwen kraag en het v-design in de hals. Op de rechter borst prijkt het logo van Macron in het navy blauw en de mouwen van het shirt bevatten de trademark tekens van het sportmerk uit Bologna. De linker borst bevat het embleem van de club uit Rome. De binnenkant van de hals bevat nog een speciaal detail. In de hals is namelijk de leus van de club verwerkt: '“Noi l’Amiamo e Per Lei Combattiamo” (We houden van haar en vechten voor haar). In de nek aan de achterkant van het voetbalshirt staat de naam van de club met het oprichtingsjaar: SS LAZIO – 1900.

Het nieuwe Lazio Roma thuistenue voor 2018-2019 wordt dit jaar compleet gemaakt door een licht blauw broekje. Dit short bevat aan de achterkant een witte strip en ook aan de zijkanten van het broekje zijn witte details aanwezig. Op de voetbalbroekjes van SS Lazio staan uiteraard ook de logo's van de club en Macron.

Check hieronder nog meer foto's van het shirt, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Lukaku, Mlinkovic, Immobile, Anderson, Caceres, Minala en andere sterspelers. Check ook het nieuwe Lazio Roma uitshirt!

Lazio Roma voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Lazio Roma shirt voor 2018-2019 kan je vanaf juli bestellen in de onderstaande online shops. Het shirt voor volwassenen heeft een prijs van € 89,95 (S, M, L, XL en XXL) en de prijs van het shirt voor kinderen is € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). In deze webshops kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder!

Bestel het Lazio Roma shirt in DEZE SHOP!

of scoor het shirt van de jaren '80 in deze SHOP!