Lazio Roma trainingspak 2021-2022

Ook Lazio Roma draagt dit seizoen weer een nieuw trainingspak. Het SS Lazio trainingspak werd onlangs door de club en kledingsponsor Macron gepresenteerd. Dit pak wordt door het team van trainer Maurizio Sarri gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Europa League wedstrijden in 2021-2022. In de groepsfase van de Europa League neemt SS Lazio het op tegen Lokomotiv Moskou, Olympique Marseille en Galatasaray in poule F.

SS Lazio training sweater en trainingsbroek 2021-2022

Het Lazio Roma trainingspak 2021-2022 bestaat ook dit jaar weer uit een training sweater en een trainingsbroek. De training sweater is overwegend lichtblauw en bevat een opvallende all-over print van zigzag lijnen en vlakken over de gehele oppervlakte. De mouwen bevatten bovendien een zwarte lijn, welke ook aanwezig is aan de onderkant van de trainingstrui. Verder is de SS Lazio trainingstrui uitgerust met een hoge ronde hals. Op de rechterborst prijkt het logo van Macron in het donkerblauw en de andere borst bevat het logo van SS Lazio. Op de achterzijde van de training sweater staat de naam en het oprichtingsjaar van de club: SS LAZIO 1900. Het Lazio Roma trainingspak 2021-2022 wordt gecompleteerd door een donkerblauwe trainingsbroek met aan de onderkant een diagonale lichtblauwe band. Op de trainingsbroek staan ook weer de logo's van de club en Macron. Verder heeft de trainingsbroek verschillende functionele elementen. De bovenkant van de Lazio Roma trainingsbroek is uitgerust met een tailleband met trekkoord. De zijkanten van de trainingsbroek bevatten zakken met ritsen om spullen in op te bergen. De onderkant van de trainingsbroek bevat enkelritsen, zodat de broek nog makkelijker aan en uit gedaan kan worden. Alle voetbalshirts en trainingskleding van Macron zijn uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is verwerkt in het materiaal van het trainingspak en zorgt ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant van het pak getransporteerd wordt. Bovendien zorgt het voor ventilatie. Hierdoor is het een perfect trainingspak om casual te dragen of om in te sporten.

Het Lazio Roma trainingspak is ook beschikbaar met een trainingsjack. Dit jack heeft een doorlopende rits en is bovendien uitgerust met een baseball collar. Het pak is bovendien beschikbaar in een navy blauwe versie. Het jack van dit trainingspak bevat een capuchon, maar heeft verder hetzelfde design als de hierboven besproken pakken. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe SS Lazio trainingspakken, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Immobile, Anderson, Muriqi, Romero, Hysaj, Milinkovic, Lazzari en nog meer spelers.

Lazio Roma trainingspak bestellen

Het Macron Lazio Roma trainingspak 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en voor kinderen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het trainingspak € 125,- en voor kinderen € 88,-. Goedkopere trainingspakken voor volwassenen bestel je overigens vanaf € 90,-. Check in de onderstaande winkel ook andere SS Lazio merchandising. Deze webshop is in het Engels, maar hier kun je gewoon met iDEAL betalen! Directe levering!

Bestel het nieuwe SS Lazio trainingspak direct in deze SHOP!

Lazio Roma trainingspak 2021-2022

 

Achterkant Lazio Roma trainingspak 2021-2022

Lazio Roma trainingspak 2021-2022