Lazio Roma voetbalshirts 2022-2023

Lazio Roma en kledingsponsor Mizuno hebben vandaag de nieuwe SS Lazio voetbalshirts 2022-2023 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt de voetbalclub uit de Italiaanse hoofdstad de Serie A, Coppa Italia en Europa League wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Lazio Roma eindigde vorig seizoen op de vijfde plaats in de Italiaanse competitie. Vanaf dit seizoen staat er een nieuw merk op de Lazio Roma voetbalshirts. Het Japanse sportmerk is de vervanger van Macron Sportswear. Het Italiaanse sportmerk was sinds medio 2012 de kledingsponsor van ''I Biancocelesti''.

SS Lazio thuisshirt 2022-2023

Het Lazio Roma thuisshirt 2022-2023 is dit jaar weer overwegend lichtblauw en in de stof van het tenue is de adelaar uit het clublogo repeterend gedrukt. De mouwen zijn ook lichtblauw en bevatten aan de onderkant twee witte banen. Deze witte lijnen komen ook weer terug uin de ronde hals. Op de rechterborst van het Lazio Roma thuisshirt prijkt het logo van Mizuno in het zwart en de linkerborst bevat de badge van de Italiaanse voetbalclub. Hoofdsponsor Binance staat in het zwart op het midden van het SS Lazio thuisshirt. Het cryptobedrijf is sinds het seizoen 2018-2019 de hoofdsponsor van Lazio. In de nek op de achterzijde van het tenue is de naam van de club verwerkt. Het SS Lazio Roma thuistenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Mizuno staan. De kousen zijn lichtblauw met op het midden een witte baan en daaronder het logo van Mizuno met de naam van de Italiaanse voetbalclub: SS. Lazio.

SS Lazio uitshirts 2022-2023

Het Lazio Roma uitshirt 2022-2023 heeft een opvallend design. Het voetbalshirt is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de lichtblauwe, groene, gele en donkere golven over de borst. Deze golven symboliseren de vleugels van de adelaar uit het clublogo. Het design symboliseert ''Olimpia'' die door het Stadio Olimpico vliegt tijdens de avondwedstrijden van SS Lazio. Ook de band aan de achterkant van de ronde hals en de biesjes zijn lichtblauw. De rechterborst bevat het Mizuno logo in het wit en het logo van Binance op het midden van het uittenue is geel. Op de linkerborst van het SS Lazio uitshirt prijkt een andere logo dan op het thuisshirt. Dit betreft de badge die Lazio Roma op de tenues droeg in 1978. Dit logo heeft de vorm van een ruit en in het midden staat de adelaar met daarboven een deel van de naam van de club: LAZIO. Het onderste gedeelte van dit logo bevat een lichtblauw vlak. Het SS Lazio Roma uittenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. De broekjes bevatten aan de onderkant van de zijkanten een kleine lichtblauwe driehoek. Deze voetbalbroekjes bevatten ook de logo's van de voetbalclub uit Rome en Mizuno. De kousen van het uittenue zijn zwart met een lichtblauwe horizontale lijn. De naam van de club staat in het lichtblauw op de kousen en het logo van het Japanse sportmerk in het wit. In sommige uitwedstrijden draagt Lazio Roma het alternatieve uitshirt of 3e voetbalshirt. Het SS Lazio 3e voetbalshirt is wit en bevat op de body een tone-on-tone print van ruiten, geïnspireerd door de vlakken uit het clublogo. De mouwen van dit voetbalshirt zijn donkerblauw en bevatten aan de onderkant een dunne witte lijn. Ter hoogte van de schouders bevindt zich een lijn in verschillende tinten blauw. Alle logo's staan op dezelfde plek als op de andere twee voetbalshirts. Hetzelfde geldt voor de naam van de club. Het derde tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en witte kousen met een donkerblauwe baan.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe SS Lazio voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Immobile, Milinkovic, Pedro, Felipe, Acerbi, Romero, Gabarrón, Zaccagni en nog meer spelers.

Lazio Roma voetbalshirt bestellen

De nieuwe Mizuno SS Lazio voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL). De voetbalshirts hebben een prijs van € 97,95 en kun je ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check in de onderstaande webshops ook andere SS Lazio merchandising. Directe levering!

Bestel deze voetbalshirts direct in deze SHOP

of deze SS Lazio fanshop! 

 

Lazio Roma thuisshirt 2022-2023

Lazio Roma uitshirt 2022-2023

Lazio Roma voetbalshirts 2022-2023

SS Lazio 3e voetbalshirt 2022-2023

 SS Lazio 3e voetbalshirt 2022-2023