Lazio Roma uitshirt 2021-2022

Lazio Roma en kledingsponsor Macron hebben vandaag het nieuwe SS Lazio uitshirt 2021-2022 gepresenteerd in 

Auronzo di Cadore, de plek waar de club momenteel haar trainingskamp belegt. In het nieuwe tenue spelen de Romeinen de Serie A, Coppa Italia en Europa League uitwedstrijden in 2021-2022. Eerder lanceerden Macron en de club uit de Italiaanse hoofdstad al het Lazio Roma thuisshirt 2021-2022 en het 3e shirt. Macron is sinds het seizoen 2012-2013 kledingsponsor van ''I Biancocelesti.''

Lazio Roma uit shirt en tenue 2021-2022

Het Lazio Roma uitshirt 2021-2022 heeft ook dit seizoen weer een klassiek design. Het tenue is overwegend wit, met uitzondering van de bovenkant van het tenue. Het bovenste gedeelte van het Lazio Roma uitshirt is donkerblauw en daaronder bevindt zich een horizontale lichtblauwe baan. De mouwen bevatten aan de onderkant ook een donkerblauwe band. De rechterborst bevat het Macron Hero logo in het donkerblauw en de mouwen bevatten het logo van de Italiaanse kledingsponsor in het wit. De linkerborst van het tenue bevat de badge van SS Lazio. In de nek op de achterkant van het tenue is de naam van de club verwerkt en de binnenkant van het voetbalshirt bevat een label in de clubkleuren van Lazio met daarin het motto van de club: ''Noi L'Amiamo E Per Lei Combattiamo'' (We houden van haar en vechten voor haar). Het Lazio Roma away voetbalbroekje is ook donkerblauw en bevat de logo's van de club en Macron. DE kousen hebben ook deze kleur en bevatten op het midden twee horizontale blauwe en witte strepen.

Het nieuwe tenue is gemaakt van het Eco-Softlock polyester. Dit is een zacht gerecycled polyester. In de stof is de mPerformance technologie verwerkt. Deze technologie zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet en vocht naar de buitenkant van de tenues. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe SS Lazio uitshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Immobile, Correa, Murqii, Anderson, Hysaj, Lazzari, Xcaicedo, Radu en nog meer spelers.

Lazio Roma uitshirt bestellen

Het SS Lazio uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het voetbalshirt is voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Het voetbalshirt heeft een prijs van € 89,95 en kun je ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check ook andere Lazio merchandising in de onderstaande webshops!

Bestel het Lazio Roma voetbalshirt direct in DEZE SHOP

of in deze winkel (inclusief goedkope Lazio t-shirts)

Lazio Roma uitshirt 2021-2022