5 juli 2021

Lazio Roma thuisshirt 2021-2022

Lazio Roma en kledingsponsor Macron hebben afgelopen weekend het nieuwe Lazio Roma thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt het elftal van trainer Maurizio Sarri de Serie A, Coppa Italia en Europese thuiswedstrijden in het Stadio Olimpico in 2021-2022. Macron is ook dit jaar weer de producent van de SS Lazio voetbalshirts. Het Italiaanse sportmerk is sinds 2012 de kledingsponsor van de club uit de Italiaanse hoofdstad en beide partijen hebben nog een langdurig contract.

SS Lazio thuis shirt en tenue 2021-2022

In de teaser van het nieuwe Lazio Roma thuisshirt 2021-2022 werd aangegeven dat het nieuwe SS Lazio tenue groen zou worden. Gezien het tenue van Lazio al sinds jaar en dag lichtblauw is, zou dit revolutionair zijn. De teaser bleek echter maar deels waar te zijn. Het Lazio Roma thuisshirt is namelijk gewoon lichtblauw, maar wel groen geproduceerd. Daarover straks meer. Het Lazio Roma voetbalshirt wordt dit jaar gekenmerkt door de dunne glimmende, verticale lijnen die in combinaties van twee over het tenue lopen. Het voetbalshirt bevat bovendien witte details. De v-hals is deels wit en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het Macron Hero logo en de linkerborst bevat de badge van de Italiaanse club. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt de naam van de club: SS LAZIO. De binnenkant van de hals is voorzien van een donkerblauw label met daarin de leus van de club: ''Noi L'Amiamo E Per Lei Combattiamo'' (We houden van haar en vechten voor haar). Het SS Lazio thuistenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met donkerblauwe touwtjes en aan de onderkant een lichtblauwe band. De kousen van het thuistenue zijn ook wit met een horizontale donkerblauwe en lichtblauwe lijn.

Het nieuwe Lazio Roma tenue is niet alleen een eerbetoon aan de 100 jaar oude tradities van de voetbalclub. Ook het thema milieu stond centraal bij de ontwikkeling van de tenues. Macron gelooft, evenals alle andere sportmerken, sterk in duurzaamheid. Dit heeft men vertaald in het materiaal dat gebruikt is voor de tenues. De nieuwe Lazio Roma tenues zijn namelijk gemaakt van gerecycled polyester. Dit betreft een zogenaamde Eco-Softlock, waarin men opnieuw de mPerformance technologie heeft verwerkt. Dit systeem zorgt ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd. Bovendien zorgt het voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het SS Lazio thuisshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Immobile, Correa, Muriqi, Lazzari, Caicedo, Milinković-Savić en andere spelers en check ook het Lazio Roma uitshirt en 3e shirt van dit seizoen. 

Lazio Roma voetbalshirt bestellen

Het Macron SS Lazio thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf augustus bestellen in de onderstaande winkels. Het shirt voor volwassenen heeft een prijs van € 89,95 (S, M, L, XL en XXL) en de prijs van het shirt voor kinderen is € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). In deze webshops kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering

Bestel het Lazio Roma voetbalshirt direct in DEZE SHOP

of in deze winkel (inclusief goedkope Lazio t-shirts)

SS Lazio thuisshirt 2021-2022

Detail Lazio Roma thuisshirt 2021-2022